Puhkajaid hakkab kaks korda nädalas lennutama Turkish Airlines, üks maailma suurimaid lennufirmasid, mille lendudel saab nautida kvaliteetset teenindust ja maitsvaid toite.

Varajane äralend Eestist ja hiline tagasilend võimaldavad pikendada puhkajate viibimist kuurordis. Coral Travel Estonia lennud eristuvad mitte ainult suurema jalaruumiga mugavate istekohtadega pikakasvuliste Baltimaade inimeste tarbeks, aga need sisaldavad ka einet kõigile reisijatele ja suuremat pagasit (kuni 30 kg registreeritud pagasit).

Coral Travel Estonia on Eesti turul ainus, kes pakub puhkuselende mitte ainult tava-, vaid ka äriklassis.

Reisi ostmisel pakutakse tasuta teenust COVID-19 GARANTII, mis võimaldab puhkuselendu edasi lükata, kui reisija saab positiivse testitulemuse, ja reisida hiljem.

Coral Traveli üks eeliseid on kuurortides asuvad firma esindused koos kauaaegsete turismisektoris töötajatega, kes tunnevad riiki väga hästi. Kontsernile kuulub ka hotellikett ja mitu kõrgetasemelise teenindusega viietärnihotelli. Firma kogenud turismitöötajad — giidid ja teised — on pärast karantiinipiirangute leevenemist valmis puhkajaid vastu võtma.

Coral Travel Estonia teeb koostööd Eesti reisibüroodega, kust kliendid samuti reise osta saavad.

Coral Travel on turisminduses üks liidreid, olles tegutsenud 27 aastat nüüd juba kaheksas riigis. Eesti on üheksas riik, kus firma oma esinduse on rajanud. See on üks suurimaid reisikorraldajaid Poolas ja omab filiaali ka Saksamaal.

Coral Travel on osa 29 aastat tagasi asutatud OTI Holding kontsernist, kus töötab rohkem kui 7000 spetsialisti üle maailma. Coral Traveli teenuseid on kasutanud juba 28 miljonit puhkajat. OTI Holding haldab Türgis, Egiptuses ja Tuneesias hotelliketti OTIUM, Seven Seas viietärnihotelle ja luksushotelli Xanadu Resort Hotel Türgis. Kontsernile kuulub ka lennufirma Royal Flight, mis toimetab reisijaid kõige populaarsematesse puhkusepaikadesse. Lennukipargis on 26 Boeing lennukit.