Hotell Palace'i operaatori HMP Hotell juhi Ain Käpa sõnul on Radisson Individuals hotelligrupi uusim kaubamärk, mis hindab eelkõige hotellide personaalsust. „Radissoni uus kontseptsioon on justkui Palace'i jaoks loodud, sest seda hotelli on enam kui 80-aastase ajaloo jooksul kogu aeg hingega hoitud ja arendatud. Meil on väga hea meel Radisson Individualsi kontseptsiooniga liituda just praegu, turismisektori jaoks väga keerulisel ajal. Selle sammuga ütleme me koos Radissoni grupiga, et me usume külalislahkuse tööstuse taastumisse ja teeme üheskoos tööd, et Eesti oleks võimalikult hästi kaardil ajaks, kui inimesed taas suuremas osas liikuma saavad," sõnas Käpp.

"Palace'ist saab esimene Radisson Individuals kontseptsiooniga hotell Baltikumis. See on suurepärane koht meie külalistele, kes soovivad näha kuulsat Tallinna vanalinna. Radisson Individuals sobib perfektselt sellesse ilusasse, ajaloolisse hotelli ning tänane uus algus tugevdab meie positsiooni piirkonnas juhtiva rahvusvahelise hotelligrupina," ütles Radissoni grupi asepresident Tom Flanagan Karttunen.

Hotell Palace'i kinnistu omanikfirma EfTENi juhi Viljar Arakase sõnul hindab ettevõte koostööd Radissoni grupiga väga kõrgelt. „Koos loome ka ümberehituse käigus Balti riikide esimese Radisson Collectioni Rävala puiesteele. On omamoodi loogiline, et oleme ka esimene Radisson Individualsi liige, mis säilitab Palace'i unikaalsuse ja omapära, kuid lisab sellele juurde Läänemere regiooni tugevaima hotellibrändi tugevused," sõnas Arakas.

Hotell Palace on vastutustundlikult renoveeritud arhitektuuripärl 1930ndate Eestist. Arhitekt Elmar Lohk projekteeris hoone uhke ja glamuurse atmosfääriga hotelliks, kus esindatakse Eestit tema kõige paremal tasemel. 79 numbritoa kujundamisel on olnud märksõnadeks elegantsus ja väljapeetus, 1930ndate aastate mööbli vormikeel ja Konrad Mägi maalikunsti fragmendid. Hotelli on hiljuti renoveeritud, 150 m2 presidendisviit ulatub üle korruse ning koosneb stuudiost lauaga kuni kaheksale külalisele, köögialast lauaga kuni kuuele külalisele, saunast, töökabinetist ja koosolekuruumist, 50 m2 fitness-ala on hästiventileeritud ning olemas on ujumisbassein ja erinevad saunad. Esimesel korrusel asuva restorani Konrad menüüvalikus on esindatud nii rahvusvaheline kui ka kohalik köök.

Eriti praegusel ajal järgib Radissoni grupp hoolikalt tervislikkuse ja turvalisuse nõudeid nii külastajate kui ka töötajate huvides. Maailma juhtiva inspekteerimise ja sertifitseerimise ettevõtte SGS-iga koostöös võetakse kasutusele Radisson Hotels Safety Protocol, mis garanteerib grupi hotellides kõrgeimad hügieenistandardid. See näeb ette kätepuhastusjaamad sissepääsude juures, isikukaitsevahendite ning kaitsevisiiride kasutamise, ruumide sagedasema puhastamise ja meeskonnakoolitused - hiljuti läbis vastava sertifitseerimise edukalt Hotell Palace.

HMP Hotell OÜ on hotellijuhtide Aina Käpa ja Kaido Ojaperve juhtimisettevõte. Palace Hotel on World Travel AwardsTM hinnangul Eesti parim hotell aastatel 2016, 2017, 2018, 2019 ja 2020.