Lux Expressi rahvusvahelise ärijuhi Rait Remmeli sõnul on Vilniuse liini taasavamine oluline samm. "Olgugi, et alustame uuesti Vilniuse suunal ühe väljumisega päevas, taastame sellega samal ajal eluliini Baltimaade pealinnade vahel. Meie Läti juhtidele annab see veidike töömahtu juurde ja motiveerib kogu firmat raskel ajal edasi pingutama, sest bussiettevõttena on inimeste liikumisvabaduse tagamine meie missioon, et saaksime ühendada linnu ja liita inimesi," lausus Remmel.

Vilniuse liini taasavamine tähendab, et muutuvad ka teised Lux Expressi rahvusvaheliste väljumiste ajad. Alates 27. jaanuarist sõidab Lux Express Tallinnast Riiga kell 10.00 ja 18.00. Riiast Tallinnasse samuti kaks korda päevas, kell 11.30 ja 16.00. Vilniusesse saab Riiast kell 22.50 ja buss Läti pealinna tagasi väljub Vilniusest kell 6.45. Tallinnast Vilniusesse sõidab kell 18.00 Riiga väljuv buss, mis teeb Läti pealinnas lühikese vahepeatuse ja saabub Vilniusesse kell 3.10 varahommikul.

"Koostöös oma partneriga oleme viiruse leviku minimeerimiseks spetsiaalselt välja töötanud uue busside ventilatsioonisüsteemi juhtimise tarkvara, mille abil jõuab bussi salongi oluliselt rohkem värsket õhku, vähendades omakorda tarbitud ja salongis ringluses olnud õhu osakaalu. Kõikides bussides on vahendid käte desinfitseerimiseks ja hoolimata sellest, et busside interjööri üldkasutavad pinnad on reisijate saabudes alati märgpuhastatud, kutsub Lux Express kõiki reisijad üles desinfitseerima käsi bussi sisenedes ja väljudes. Pakume igale reisijale bussi sisenedes tasuta näomaski ja kutsume kõiki üles katma reisi ajaks nina ning suu."

Lux Express tuletab meelde, et Baltimaade vahel reisimisel kehtivad mitmed karmistatud lisanõuded ning piirangud. Täpsemat ning ajakohast infot reisipiirangute kohta saab Eesti, Läti ja Leedu välisministeeriumitest või vastavate riikide suursaatkondadest.