Valgusfestival Võlumaa

Tallinna Lauluväljak, avatud 24.-27. detsember ja 31. detsember -3. jaanuar kell 16-22

Üleelusuuruses 30 valgusfiguuride fantaasiaansamblit looma-, taime- ja linnuriikidest ning laternate allee ja valgusloss. Lisaks Tivoli, tänavatoidu allee, hobukaarik. Jõuluvana residentsis saab soojas heinte ja diivanite peal istuda ja vaadata akrobaatide ja tsirkuseartistide etendusi.

Valgusfestival Võlumaa kutsub maagilisele rännakule

Hind: 11-14 eurot, kuni 4-aastased lapsed tasuta


Vanalinna uisupark

Vanalinn, Harju 32, avatud iga päev 10-22

Ajaloolise Niguliste kiriku kõrval Harju tänaval asuv uisupark on klassikaline vabaõhuliuväli, kuhu on oodatud liuglema kõik linnaelanikud ja turistid. Hubane valgustus, meeleolu loov muusika, soe kohvik, kus vahepeal istudes ennast üles sulatada — olemas on kõik ühe unustamatu uisuelamuse kogemiseks.

LIUVÄLI

Hind: uisutamine 5-7 eurot, uisulaenutus 3-8 eurot


Jõulupark

Tallinna Lauluväljak, avatud ööpäevaringselt

Tallinna Lauluväljak kutsub kõiki tallinlasi Jõuluparki. Jõulupark koondab endas valgustatud Mere alleed ja RMK püstitatud jõulumetsa, lisaks kunstikoolide õpilaste omalaadsed alternatiivsed jõulupuud.

Vaata videot Jõulupargist:

Hind: tasuta

Nautica jõulumaa



Nautica keskuse parkla, avatud iga päev kell 13-21

Esmakordselt Eestis saab näha talvist Tivolit ehk vabas õhus lõbustusparki. Osa Nautica ostukeskuse parklast muutub jõulumaaks: ala täitub erinevate atraktsioonidega, värskes õhus pakutakse ka jõulutoite ning parkimisplatsil tekitatakse muusika ja tulede abil jõuluatmosfäär.

Nautica jõulumaa Tivoli

Hind: vastavalt atraktsioonile alates 4 eurot kord


Mustamäe jõuluturg

Mustamäe, Männi park, avatud kuni 27. detsembrini kell 11-22 (24.12 kuni kell 15)

Jõuluvana ja kultuuriprogramm: esinevad Margus Vaher, laulustuudio Sinilill, Vene Teater, Tõnis Sarap, Anastassia Plohih, vokaalansambel Helisev Hääl. Video vahendusel toimub Niguliste kiriku kontsert, suur ülemaailmne jõuluvanade kongress, kõlavad videotervitused ning kostab jõulumuusikat. Lisaks on kohal väike koduloomade „loomaaed“ ja lõbustusatraktsioonid lastele.

Hind: tasuta