Mõned WOW Elamuskeskuse atraktsioonid panevad proovile täpsuse ja teadmised geograafist, teised võtavad võhmale. Saab jalgrattal vändata ja samas oma teadmisi energiast suurendada ja vaadata, kui palju energiat ise toota suudetakse - filmi vaatamiseks peab nimelt ise vaeva nägema ja väntama. Või saab Bernoulli kahuri kaudu tutvuda füüsika põneva maailmaga ja paremini aru saada mehaanilise energia jäävuse seadusest. Veejõust, mis isegi suuri laevu põhja võib viia, saab hea ettekujutuse hooba vändates ja sellega veekeerise tööle pannes. Võib aga muunduda ka Ott Tänakuks ja end rallisõidul proovile panna.

Loomulikult ei puudu ka Beat Saber, VR-mäng, mis on kogunud maailmas ülipalju populaarsust. See, kes alati on tahtnud maailma muuta, saab seda WOW Elamuskeskuses teha liiva ümber kuhjates ja topograafiliselt muutuvadki jõed ja mäed. Konkurents tekib aga automängus, kus valguskiirega saab liigutada vastavat värvi autosid ja seal hakkavad isegi isad omavahel võistlema. Kes seda mängida tahab, peab veidi kannatust varuma, sest hoogu sattunud isad tekitavad mõnikord lausa järjekorra. Ootamise ajal võib aga rahustuseks seebimulle tegema minna ja mõelda järele, kuhu kaovad Bermuda kolmnurgas laevad.

Kui lapsevanemad väsivad, saavad nad ka kohvikus istuda, head-paremat proovida ja järele mõelda, kas ehk tasuks Pöide pruulikotta uudistama minna, millistest linnastest see märjuke valmib, mille üheks nimeks Saaremaal traditsiooniliselt „kena" on.

Sportlikumad pered, kes saarele ka ööbima jäävad, saavad ujumistrenni teha Rüütli hotelli spordimõõtmetega basseinis ja värske õhu armastajad jalutada mööda mereranda ja vaadata järele, mis asi on kahvelkuunar Hoppet, kus perfektsusest puudu veel ainult värviline papagoi.

Kellel väike igatsus nostalgia järele ja mäletab veel juustupallikesi, siis need leiab äsja peale restaureerimist avatud muinsuskaitsemälestises Kuressaare kuulsas Saaremaa Veskis, mis kannab tiitlit "kohalike maitsete koda" ehk viitab sellele, et seal on, mida nautida.

Teel sinna leiab teisegi koja, nimelt Thule Koja, mis tutvustab Saaremaa maailmaloolist rolli Ultima Thulena.

Vaata galeriid: