On olnud tohutult uudisterikas nädal. Valitsuses keeb ja podiseb, referendum läheneb, koroonakriis süveneb, ilm on ka sombune. Aga kes ikka tahab nädalavahetusel mõelda sombuste asjade peale. Väike lootuskiir hakkas paistma meile seoses sellega, et välja ilmunud on esimene, väidetavalt päris tõhus koroonavaktsiin. Võtab veel kuid, et see jõuaks inimesteni, kuid ehk on paras aeg unistada, mida teha peale koroonakriisi, kuhu reisida, millest paljud puudust tunnevad. Delfi „Erisaate“ liinil on tuntud reisimees Tiit Pruuli, kes aitab ergutada meie kujutlusvõimet. Ehk on just praegu hea aeg hakata ette valmistama oma unistuste matka tuleval aastal. Saatejuht on Raimo Poom.
1x
00:00


Pruuli ütleb, et unistused peavad olema suured ja head. Kuid alustame siiski väikeste sammudega, Eestist, meie naabruskonnast. Liigume sealt suuremate sihtide poole, kus oleks valikus nii päikest ja head toitu kui hunnituid vaateid jääpankadele.

„Erisaate“ unistuste reisid algavad Viikingi aegsetel radadel Eestis, hargnevad nende esimeste maailmaränduite kannul meie naabrite juurde Venemaale, Rootsi ning Inglismaale. Peale seda peesitame jahitekil Vahemerel, külastame Kreeka saari ja kujutame koroonatesti läbimiseks ette oliivide, fetajuustu maitset. Lõpetame aga väga eksootilistes paikades jäämägesid vaatamas.. Kuula lähemalt juba saatest.