Conde Nast Traveller uuris Twitteri kasutajatelt, mis on neile lendamise juures kõige rohkem vastumeelt. Vastused hakkasid korduma ja nii saigi lõpuks kokku kaheksa kõige vihatumat nähtust, mis lendamisega kaasas käivad. Siin need on!

1. Lennuväravast lennukile kiirustavad inimesed

Kui lennukis on kõigil kindel istekoht, siis milleks kiirustada ja trügida esimesena lennukile?

2. Pikad jalutuskäigud ühest terminalist teise

Lennukid kipuvad tihti hilinema ja teekond ühest terminalist teise võib halvemal juhul võtta kilomeetreid. Kui veel aeg ka tagant sunnib, siis on üsna närvesööv teha kohvritega kiirorienteerumist rahvamassides, eriti vanematel inimestel.

3. Jahtunud toit tüdinud meeskonnaga

Kui istud juhtumisi lennuki viimases reas, siis sinuni jõuab juba kergelt jahtunud toit, lisaks on lennukimeeskond lõppu jõudes väheke tüdinud.

4. Liiga paksud kohvrid

Reisijaid ajavad närvi inimesed, kes veavad lennukisse kaasa lubatust paksema kohvri ja üritavad seda siis elu eest pea kohal olevasse pagasiriiulisse suruda.

5. Lobisevad ja käratsevad kaasreisijad

Eks nad räägivad ja käratsevad kodus ka, ja tänaval. Ju neil on selline temperament. Aga mitmetunnise lennureisiga hakkab see üsna pea tõsiselt häirima. Veel ebameeldivamad kaasreisijad on need, kes istme seljatuge taovad.

6. Hilinenud lennud

Nagu ka eelmistes punktides välja tuli, panevad hilinenud lennud rahva ümberistumisjaamades jooksma ühest terminalist teise, nagu oleks tegemist aja peale orienteerumisega. Veelgi ebameeldivam on järgmisest lennust mahajäämine eelmise lennu hilinemise tõttu.

7. Pea kohal oleva pagasiriiuli ruumipuudus

Kui jõuad viimaste seas lennukisse, siis selgub, et kõik pea kohal olevad pagasiriiuli kohad on juba kraami täis topitud. Oma kotti pole enam kuhugi panna.

8. Mornid ja õnnetud kaasreisijad ning meeskonnaliikmed

Niigi stressirohkes õhkkonnas võiks olla rohkem lugupidamist ja viisakust üksteise vastu ja kõigil oleks parem.