AC Hotel Riga on uus neljatärnihotell, mis alates 9. juunist pakub hubases ja moodsas kõrgetasemelises interjööris harmoonilist ja loomingulist õhkkonda ning hoolikalt läbimõeldud teenindust kõigile 239 toa või sviidi elanikele. Hotell kuulub pereettevõttele Marriott International, millel on 7000 hotelli üle maailma.

Nagu öeldud, paikneb hotell Riia kesklinnas eksklusiivses Art Nouveau piirkonnas, kus on hulk stiilseid restorane ja hubaseid kohvikuid, hipsterlikke butiike, poode, muuseume, kunstigaleriisid ja spordikeskusi, kust on jalutustee kaugusel enamiku Euroopa riikide saatkonnad, pankade kõrghooned. riigiasutused ja kuulus Riia vanalinn. Muide, vanalinn on hotellist vaid kaheksaminutilise jalutuskäigu kaugusel.
Riia rahvusvaheline lennujaam on hotellist vaid 12,5 km ehk 20-25minutilise sõidu kaugusel.

Hotelli konverentsikeskus ülakorrusel loodab saada Riia kesklinna stiilseimaks kohtumis- ja nõupidamispaigaks, kus neljas multifunktsionaalses nõupidamisruumis kombineeruvad moodne sisustus, rohke päevavalgus ja võimsad panoraamsed vaated Riia vanalinnale. Suurim konverentsiruum mahutab 160 inimest. See keskus on tajutavalt uut moodi nõupidamispaik.

Kõigil külalistel on võimalus turgutada oma keha ja hinge ka 11. korruse fitnesskeskuses, kust samuti avaneb imeline vaade Riiale.
Loomulikult on külastajete käsutuses kõik moodsad tehnoloogilised võimalused, nagu passi skaneerimine, mobiilne check-in või mobiilne toavõti.

“Maailm on raamat, aga need, kes ei reisi, loevad ainult ühte lehekülge,” ütleb hotelli meeskond ja kutsub külla.

Uuri lähemalt ja broneeri achotels.marriott.com

Jaga
Kommentaarid