Selleks suveks oleme juurde saanud ka mitmeid uusi objekte: Narva Muuseumis avatakse ainulaadne ajalooline ekspositsioon ja erakordne Vana-Narva makett on taas kõikidele uudistamiseks välja pandud. Toila pargis saab ajas tagasi minna 1938. aastasse ja külastada virtuaalreaalsuse ajaaugu kaudu Oru pargis asunud presidendi lossi.

Mitmed Ida-Viru majutusasutused, söögikohad ja seikluste pakkujad on loonud piirkonna külastajatele eripakkumisi ning soodustusi, mille kohta leiab täpsemat infot aadressil idaviru.ee/koosidavirus.

Ida-Viru on teinud kõik selleks, et teie külaskäik maakonda oleks turvaline. Majutus- ja toitlustusasutused ning seikluste pakkujad pingutavad selle nimel, et tagatud oleks kõik ettenähtud hügieeninõuded.

Vaata soovitusi ja tule koos sõpradega Ida-Virumaale!

Seiklused

VR Toila 1938
Blueray OÜ pakub sel suvel uudset ja põnevat virtuaalelamust Toila Oru lossist aastal 1938. Iga ajaaugu „VR Toila 1938” külastaja saab sooduskupongi, millega on ajaaugu „VR Tartu 1913” pilet 25 protsenti soodsam. Kuponge jagatakse kuni 31. augustini 2020 ja need kehtivad 30. septembrini 2020.
Vaata lisa
Foto: Visit Estonia

Adrenaator Grupp
Sel suvel pakume karjäärisafarit ja seiklusmatka 20-protsendilise soodustusega (kehtib mõlema teenuse tellimisel). Oodatud on igas suuruses grupid ja pakkumine kehtib kuni 31. augustini 2020.
Vaata lisa

Loodusravi ja apiteraapia keskus Honey Wolf
Pakume põnevat ja interaktiivset ekskursiooni Honey Wolfi mesilasse 15-protsendilise soodustusega ning esimest 30-minutilist protseduuri mesilasteraapia majas ja tervise diagnoostikat tasuta. Pakkumine kehtib kuni 30. augustini 2020. Kingituse tagab broneerimisel sooduskood „Koos IdaVirus“.
Vaata lisa

Kiviõli Seikluskeskus
Unustamatu perepäev Kiviõli Seikluskeskuses koos ööbimisega Tuhamäe hostelis erihinnaga 130 eurot. Hind sisaldab seikluskeskuse päevapileteid ning ööbimist neljakohalises toas kahele täiskavanule ja kahele lapsele (alla meetrised lapsed tasuta). Iga hea seiklus saab alguse Kiviõlist!
Vaata lisa siit ja siit

Foto: Visit Estonia

Narva ooperipäevad
Kõikide Narva ooperipäevade piletid 10 protsenti soodsamalt. Eripakkumise sooduskood on „IDAVIRU“. Erihind kehtib augusti lõpuni.
Vaata lisa

Joaoru puhkeala
Sel suvel pakume külalistele, kes rendivad vähemalt kolm jalgratast korraga, 50 protsenti soodustust. Nautige mõnusat rattasõitu Narva jõepromenaadil, maastikusõitu Äkkekülas või avastage Narva linn täies ulatuses jalgrattateede võrgustiku abil (umbes 35 km). Pakkumine kehtib 1. juunist 31. augustini 2020.
Vaata lisa

Alutaguse Matkaklubi
Selle suvehooaja eripakkumine ainulaadses Alutaguse matkaspordi- ja seikluskeskuses on „Ekstreemne päev mägironijana“. Kolm mägironimisatraktsiooni vaid 25 eurot inimese kohta. Valikus on seinaronimine, kastironimine, ronimine rippuvatel radadel, ronimine kirkadega, köiel laskumine.

Kuni kümneliikmelistele seltskondadele pakume kolm mägironimisatraktsiooni, kolm lustlikku meeskonnamängu, kaljuronija pikniku katusel ja telksauna vaid 800 euro eest. Atraktsioonide valikus on seinaronimine, kastironimine, ronimine rippuvatel radadel, ronimine kirkadega, köiel laskumine. Eripakkumine kehtib 1. juunist 1. augustini 2020.
Vaata lisa

Muuseumid

Põlevkivimuuseum
Miks Ida-Virumaa on SELLINE? Ajakohase vastuse saad põlevkivimuuseumis. Kuni 30. juunini 2020 püsiekspositsiooni külastamise eest tasu ei küsita. Kohapealse eesti- või venekeelse giidi tasu on 15 eurot.
Vaata lisa

Eesti Kaevandusmuusem
Eesti Kaevandusmuuseum koos Adrenaator Grupiga sisustab sõpruskonna ägeda päeva „KEVADISE ENERGIALAKSUGA“! Seiklus sisaldab maa-alust ekskursiooni, rikastusvabriku külastust, kaevurisuppi, seiklusmatka piirkonna põneval maastikul, karjäärisafarit Aidus, sauna ja õhtusööki, majutust ja hommikusööku. Grupp alates kümnest inimesest. Kogu paketi hind ühele 100 eurot.
Vaata lisa siit ja siit

Kukruse Polaarmõis
Selleks, et mõisakülastus oleks peredele sel erilisel suvel meeldejäävam, pakume perepaketti, kus lisaks muuseumipiletile on hinnas ka kohtumine kelgukoertega ja see on tavahinnast tervelt kolmandiku võrra soodsam, makstes vaid 20 eurot. NB! Palume soovist koertega kohtuda varakult teada anda.
Vaata lisa

Foto: Kukruse polaarmõis

Sillamäe Muuseum
Pikka aega ei olnud Sillamäed kaartidele märgitud ja linna sisse sai ainult erilubade alusel. Siiani on linn ümbritsetud mitmete müütidega. Sel suvel on aga hea võimalus linnaga tutvuda läbi otsingumängu „Salastatud linna eesrindlane“, mille mängimine on erakordselt lihtne. Mäng sobib hästi väiksematele gruppidele, seega ei riku see ohutusreegleid. Mängu hind on 1 euro inimese kohta.
Vaata lisa

Toit

Gruusia trahter Mimino
Terve suvi on võimalik nautida imelist juustupirukat ehk Imereti hatšapurit 20 protsenti soodsamalt. Hatšapuri on ideaalne sõprade või perega jagamiseks. Soodustuse saamiseks ütle palun teenindajale salasõna „Söö Ida-Virus“. Imereti hatšapuri soodushind on 5,20 eurot (täishind 6,50 eurot). Pakkumine kehtib kuni 31. augustini 2020.
Vaata lisa

Foto: Mimino

Majutus

Toila Valgevilla
Toila Valgevilla pakub kõikidele siseturistidele, kes nende juures käesoleval suveperioodil peatuvad, esmaspäevast neljapäevani tasuta rattarenti (täiskavanute linnarattad).
Vaata lisa

Valaste puhkeküla
Korralda koos sõpradega privaatne spaaseiklus Valaste puhkekülas! Külaliste käsutuses on viie magamistoaga puhkemaja, milles on köök, puuküttega saun, puhkeruumid ja kaminasaal. Erihind on 250 eurot. Hind ei sisalda toitlustamist.
Vaata lisa

Merepargi ApartHotel & Cafe
Merepargi ApartHotel & Cafe kingib kõikidele külalistele, kes majutuvad vähemalt kaks ööd, piknikukorvi. Kingituse tagab broneerimisel sooduskood „Koos IdaVirus“.
Vaata lisa

Mäetaguse mõisa hotell ja spaa
Sel hooajal on tark hoiduda linnakärast ja suurtest massidest. Meie väike, vaid 24 toaga mõisahotell on selleks väga sobilik, seda enam, et mõisahoov on suur ja pakub aktiivseks tegutsemiseks mitmeid võimalusi. Discgolf'i paketi erihind kahele on 69 eurot (kehtib kuni 30. juunini 2020). Alates 1. juulist 2020 on hind 85 eurot.
Vaata lisa

Kauksi puhkemaja
Kauksi puhkemaja pakub 25 protsenti soodustust külalistele, kes majutuvad vähemalt kaks ööd. Pakkumine kehtib 20. juunini 2020.
Vaata lisa

Foto: Kauksi puhkemaja

Pühajõe puhkemaja
Majutudes vähemalt kolm ööd Pühajõe puhkemajas, kingime sulle 1,5 tundi lõõgastust mõnusas ja hubases lepalõhnalises saunas. Pakkumine kehtib 1. juunist 31. augustini 2020.
Vaata lisa

Saka mõis
Saka mõis kutsub nautima mõisaala privaatsust ja erilist loodust. Piknikupakett kahele sisaldab majutust hotellimaja kaheses toas üheks ööks; personaalselt serveeritud hommikusööki; hommikumantlite kasutust; sauna ja basseiniala külastust 1,5 tunni vältel; piknikukorvi kahele (NB! Piknikukorv ei sisalda alkohoolseid jooke); vibulaskmist või tennist ühe tunni vältel; tasuta wifit ja parkimist. Paketi erihind 79 eurot (täishind 138 eurot). Pakkumine kehtib 30. juunini 2020.
Vaata lisa

Karukella puhkemaja
Viie privaatse toaga puhkemaja sinu seltskonnale! Suvel puhka koos sõpradega, soovitatavalt kaugel linnakärast ja suurtest rahvamassidest. Kogu kokku kümme sõpra ja tee puhkuseplaanid juba täna! Meie majas on suveks alles vaid nädalasisesed päevad – pakume neid sulle kahekaupa ja anname ka soodustust! Erihind 650 eurot kehtib broneeringutele kuni 20. juunini 2020.
Vaata lisa

Foto: Karukella puhkemaja

Meresuu SPA Hotell
Meresuu spaahotell pakub kõikidele hotelli kodulehel olevatele pakettidele 20 protsenti soodustust kuni 30. juunini 2020.
Vaata lisa

Narva Hotell
Majutuspakett 2 = 3. Narva Hotell kutsub teid Narva linna kaaslasega aega veetma! Tasudes kahe öö majutuse eest, saate kolmanda öö tasuta. Majutuspakett sisaldab majutust kahekohalises toas ja bufeehommikusööki restoranis. Pakkumine kehtib perioodil 1.–30. juuni 2020. Hind alates 99 eurost. Broneerimisel kasutage sooduskoodi „Koos IdaVirus“.
Vaata lisa

Toila SPA Hotell
Toila spaa eripakkumised suviseks puhkuseks alates 30 eurost. Vaata lisa siit ja varajase tellija soodustused leiad siit.

Eripakkumised kehtivad 1. juunist 30. augustini 2020. Vaata lähemalt: idaviru.ee/koosidavirus.

Kohtumiseni Ida-Virus!
#koosidavirus

Tegevust toetab rahandusministeerium maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeetmest.

Jaga
Kommentaarid