Parimad kohad, mida sellel virtuaaltuuril külastada, on Römerberg, Museumsufer (muuseumide kallas) ja Sachsenhausen, kus saab nii Hesseni liidumaa rahvusjooki õunaveini (Apfelwein/Äbbelwein) proovida, mis tänapäeval ei ole enam lihsalt hapu, vaid on moderniseerunud, marjadega, on ka õunaveini-šampust, Tänu veinitalunike ponnistustele jäi õunaveini ehk Hesseni murrakus Stöffche nimeks siiski vein. ning tal on ka ELi geograafiline tähis.

Märtsis toimub Frankfurdis tavaliselt ka õunaveinimess, mis sel aastal toimub ilmselt augustiks.

Suurepärase arhitektuuri ja kaubamajadega die Zeil on väga tuntud ostutänav. Sisse tasub vaadata kaubamajja MyZeil (ehitatud Rooma arhitekti Massimiliano Fuksase plaani järgi) — seal on esindatud kõik brändid, mida eales soovid. Lisaks on seal Euroopa pikim sisehoone eskalaator ja üks korrus ainult restoranidele.

Tasub muidugi jalutada ka korraks Saksamaa finantskeskuse moodsa arhitektuuri vahele, aga ka vana ooperimaja juurde. Sinna viib luksusbrändide tänav, mis on nimetatud Johann Wolfgang Goethe järgi Goethe Strasseks. Seal saab näha mitte ainult eksklusiivset moodi, vaid ka silmipimestavaid luksuslimusiine.

Frankfurdi virtuaalse vanalinna äpi allalaadimise juhised leiad SIIT!