1. “Ehh, uhhuduur” - Reisipisikuga nakatumine on tõsine asi. Esimest korda 2002. aastal jalgratastel teele asunud Eesti mehed on nüüdseks läbi teinud 5 ekspeditsiooni, millest kõik on järelvaadatavad ERR-i arhiivis. Plaan on teha ratastega maakerale tiir peale ja sestap algab iga ekspeditsioon sealt, kus eelmine lõppes. Esimeste hooaegade pildikvaliteet pole tänapäeva mõistes enam teab mis hea, kuid sisemist ilu on neil küllaga. Aastate jooksul on uhhuduurlased koos läbi elanud palju ning ka tülisid on teekonnal ette tulnud. Kuid sellegipoolest saadakse aru, et tülist tühjast ei saa keegi kasu ja lepitakse üsna kiirelt.
    “Ehh, uhhuduuri” hooajad: #1 ; #2 ; #3 ; #4 ; #5
  2. “Johannese lähetamine” — Aktuaalse Kaamera saatejuht ja suure osa oma nooruspõlvest Brüsseli korrespondendi ametit pidanud Johannes Tralla sai lõpuks oma väljateenitud puhkuse, kui viimast premeeriti täitsa oma reisisaatega. Tralla on suur mootorratta entusiast ja oma sarisaates külastabki ta sadula seljas meie Euroopa Liidu vennasriike, et näha, kuidas sealsetel ka läheb. 12-osaline “Johannese lähetamine” on järelvaadatav SIIN.
  3. "Eesti lipp Mustale merele" - Tuntud raadiohääl ja muidu muhe sell Lemo on ühtlasi ka suur reisisõber. Nõnda pandi kokku kolmest autost koosnev 10-liikmeline reisiseltskond ja mindi ühiselt Musta mere ääres paiknevaid riike avastama. Pannal, Renku, Lemo, Järvekas, Sten, Ints, Ranno, Luts, Saarlane ja Mart varjunimede taha peituvatele härradele ei ole see see sugugi esimeseks rodeoks — üheskoos on sama seltskond reisinud läbi Islandi, Kuuba ja Albaania. Eesti lipu seiklusi Mustal merel saad järele vaadata SIIN.
  4. "Rännud Kersnaga" - Juba oma eluajal legendiks saanud telemees Vahur Kersna väisas 2000ndate aastate keskpaigas läbi ligi tosinkond eksootilist paika ning tegi kõrvalepõike ka Iraaki, kuhu lihtinimene nii lihtsalt ei satu. Kersna mõtteid ja tegemisi rännakutel saab järele vaadata SIIN.
  5. "Minemine" - laulu-, jutumees, metsavaht ja muidu mõtiskleja Jaan Tätte on samuti üks nendest, kes juba aastakümneid reisipisikuga on madistanud. 2007. aasta sarisaates külastab mees õhuteid pidi selliseid riike nagu Egiptus, Cape Verde ehk Roheneeme saared ja Maroko. Teatavasti eelistab Jaan reisimist siiski mereteid pidi, seega võtab rändaja ette ka Kariibi mere kruiisi. Jaani minemisi on võimalik järele vaadata SIIN.
  6. "Meelte sagedus Amazonases" - Saade, mis võib osaliselt tunduda eksperimendina, viib erinevad Eesti meedia- ja kultuuritegelased rännakule Amazonase vihmametsadesse. “Meelte sagedus” küsib, mis juhtub, kui poeet, räppar, antropoloog ja sünnist saadik pime ajakirjanik koorivad end vihmametsas metafooriliselt alasti ja paljastuvad täielikult ümbritsevale keskkonnale? 6-osaline saade on järelvaadatav SIIN.
  7. "Reisile minuga" - Juba teist kümnendit jooksval reisisaatel on nüüdseks eetrisse jõudnud enam kui 200 episoodi ja seda põhjusega. Formaati hoiavad värskena saatejuhtide vahetumine — aastate jooksul on kaamera ees olnud mitmed värvikad ja huvitavad tegelased nagu nt Ivo Linna, Linnar Priimägi, Koit Toome, Hardi Volmer, Jüri Aarma, Hardo Aasmäe ja mitmed teised. “Reisile minuga” varakamber on järelvaadatav SIIN.
  8. "Trumpi müüri radadel" - Ilmselt kõige selgema pealkirjaga saade siin nimistus. Mõne aasta tagune “Trumpi müüri radadel” kaardistas kenasti üles paigad, mida Donald Trumpi planeeritav suur müür ümbritsema pidi. Väino Laisaare, Ivo Tšetõrkini (“Eesti lipp Mustale merele”, “Reispass”) ja Herbert Murdi retke USA ja Mehhiko piirialadel saab järele vaadata SIIN.

Allikas: Reisidiilid