1. Louis Cole (Fun For Louis)

Ükski YouTube’i reisikanalite nimekiri ei ole täielik, kui sealt puudub Briti päritolu maailmaränduri Louis Cole’i kanal, millel on üle kahe miljoni jälgija! See põnev kanal viib meid tõepoolest kõikjale — ka riikidesse, mis ei ole paljude jaoks just number üks reisisihtkohad. Avasta pisikesi Aafrika riike või Kasahstani maalilist loodust — valik on tohutu ja paneb meid maailma kindlasti teistmoodi nägema!

2. Bucket List Family

Selle perekonna teekond algas mõned aastad tagasi, kui otsustati maha müüa kogu oma maine vara ja veeta elu koos lastega laia maailma avastades. Aastate jooksul on see tore perekond kogenud kõike — ujunud haidega ja nautinud hommikusööki kaelkirjakute seltsis!

3. The Food Ranger

The Food Ranger ühendab reisi- ja toidublogi parimad omadused ja tutvustab maailma põnevamaid maitseelamusi alates tänavatoidust tõsise gurmeeni.

4. Vagabrothers

Kaks reisijanulist venda on võtnud ette pika teekonna, mille käigus külastatakse nii rahvarohkeid linnu, aga ka ohtlikke mäestikke ja looduskauneid paiku. Rohkem kui miljoni jälgijaga kanali teeb haaravaks ülimalt hea videokvaliteet ja vendade tore huumorisoon!


5. Devinsupertramp

Kui oled juba lummavaid vaateid piisavalt näinud ja otsid midagi teistsugust, visk pilk peale Devin Grahami YouTube’i kanalile, kes viib reisimise hoopis uuele tasandile. Nimelt harrastab noormees parkuuri ja katsetab seda maailma eri paigus alates Pariisi linnatävatest ja lõpetades Uus-Meremaa loodusega.