Finnair

Põhjanaabrite lennufirma pakub kõikidel lendudel tasuta muutmist, mis on ostetud enne 30. aprilli. See tähendab, et kui ostate lennupiletid märtsis ja aprillis, ei pea te muretsema reisi ärajäämise korral, et piletid lähevad raisku, vaid saate need muudeks kuupäevadeks tõsta kuni 30. novembrini 2020.

Easyjet

Pakub kõikidele lendudele (nii ostetud kui ostetavatele) tasuta kuupäevade muutmist. Muutmine tuleb teha hiljemalt 2 tundi enne reisi algust.

Ryanair

Lubab ilma muutmistasuta muuta lendude kuupäevasid, mis jäävad perioodi kuni 31. märts. Küll aga peab vajadusel maksma juurde hinnavahe, kuid arvestades hetkel maailmas toimuvat, siis pigem on hinnad suvehooaja lõpuni madalad. Kui aga uued lennupiletid on soodsamad, siis Ryanair hinnavahet oma poliitika järgi ei kompenseeri.

airBaltic

Kõikide uute broneeringutega, mis on tehtud ajavahemikul kuni 31. märts, on võimalik tasuta reisi kuupäevasid muuta. Muudetud reis peab toimuma kuni 31. detsembrini 2020 ning võimalik on teostada vaid ühekordset kuupaeva muutmist. Lisaks sellele lubab lennufirma muuta ka kõiki broneeringuid, mis on teostatud kuni 9. märtsini ja mille reis pidi toimuma kuni 31. märtsini.

Juhul kui uue lennupileti hind on olemasolevast kõrgem, tuleb see vahe tasuda. Reisi lähtepunkti ja sihtpunkti ei ole siiski seejuures võimalik muuta.

Lufthansa

Kui broneering on tehtud enne 30. märtsi (nii vanad broneeringud kui uued), saab muuta seda muudeks kuupäevadeks selle aasta sees (lend peab toimuma kuni 31. detsembrini 2020). Samuti, kui broneering on tehtud enne 12. märtsi ja lend peaks toimuma kuni 30. aprillini, siis saab selle tühistada ja otsustada uue lennu kasuks kuni 1. juunini.

LOT

Kui lend toimub 12. märtsi ja 24. aprilli vahemikus, on võimalik tasuta kuupäevasid muuta. Uus lend peab jääma selle aasta sisse. Lennufirma võib küsida hinnavahe eest lisatasu.

Aegean Airlines

Kõigi lendude kuupäevasid, mis jäävad perioodi kuni 20. aprillini ja mis on ostetud kuni 9. märtsini, on võimalik lisatasuta muuta.

Etihad Airways

Lennufirma pakub ühekordset tasuta kuupäevade muutmist kõigile uutele broneeringutele, mis on tehtud perioodil 8. märtsist 7. aprilli.

Turkish Airlines

Muutmistasu ei küsita lendude eest, mis on ostetud kuni 31. märtsini ja toimuvad selle aasta sees. Hinnavahe tuleb siiski tasuda.

Qatar Airways

Kuni 3 päeva enne lendu, on võimalik kõikide lendude kuupäevasid muuta, mis toimuvad kuni 30. juunini. Alternatiivina on võimalik vahetada lennupilet voucheri vastu, mis kehtib aasta aega.

Air France/KLM

Kõikidele lendudele, mis toimuvad kuni 31. märtsini, võib valida uued piletid lendamiseks perioodil kuni 31. maini 2020.

British Airways

Lennud, mis toimuvad kuni 15. maini, võib ümber vahetada voucheri vastu, mis kehtib 12 kuud. Samuti kehtib see poliitika piletite kohta, mis on ostetud vahemikus 3. kuni 31. märts.

Lisaks sellele pakuvad lennufirmad kogu raha tagasi, kui lend on tühistatud. Täpsema info leiad vastavate lennufirmade kodulehel.

Soovid midagi täiendada? Anna sellest kommentaarides teada!

Allikas: Reisidiilid.ee