"Varem ei hakka koju tulema, tundub, et asi on Eestis tõsisem kui Tais. Aga, kui koju jõuame, siis oleksime muidugi kaks nädalat korralikult kodus," kinnitab Hans. "Mingit rabatamist või Pirita rannas hängimist ei tule. Toidutellimuski on juba ära tehtud."

Mehe sõnul on kohalikud inimesed Tais väga rahulikud ja kuigi siin-seal on näha teatavaid ettevaatusmeetmeid, siis kõike seda korraldatakse suurema paanikata. "Meil pestakse hotelli reaalselt iga päev desinfitseerivate vahenditega ja üht lampi puhastatakse viie inimese poolt," selgitab ta. "Igal pool on ka desinfitseerimisvahendid käte puhastamise jaoks ning just tulime massaažist, kus meil eelnevalt kõrvast kehatemperatuuri - mina 36.2 kraadi ja Luisal 36.5 kraadi - mõõdeti ja jaladki ära pesti."

Samas Luisa jutust jääb siiski mulje, et paar loodab ikka ilusti tagasi Eestisse jõuda, sest muidu ei teagi ju, kui kauaks peab Taisse elama jääma. "Muidu on siin nii rahulik, ilus ja rõõmus olla," lisab ta optimistlikult. "Kuna aga ei tea, millal see suurem hullus üle läheb, siis esialgse plaani järgi tuleme ikka koju. Praegu kõik lennud plaanipärased: transiidid Dohas ja Kopenhaagenis. See viimane on natukene kahtlane ehk kui Taani keelab transiitlennud, võimegi Dohasse lõksu jääda. Oleme sellega arvestanud ja liiga palju ei põe. Ei ole midagi muud, mida me saaks praegu ise ära teha, kui lihtsalt vooluga kaasa minna."