Viini kuulsat Püha Stefanuse katedraali saab turist vaadata ainult väljast, sest sisse pääsevad ainult need, kes sinna palvetama lähevad ja seda ka ainult kuni 100 inimest korraga. Ka Hofburgkapelle ei vii kuni 29. märtsini jumalateenistusi läbi ja kuni märtsi lõpuni on suletud ka Viini kontserdimaja ning Kammerspiele.

Belgia, Hollandi ja Taani muusikaarmastajad ei näe ka Viini kuulsat poistekoori "Die Wiener Sängerknaben", kes on oma turnee nendes riikides edasi lükanud.

Neljapäeval, 12. märtsil kavandatud näituse "Albertina modern" avamine kunstnikemajas leiab aset ainult muuseumitöötajate keskel ja kantakse huvilistele üle interneti teel. Kuidas näitust külatada saab, seda veel arutatakse. Tähele on pandud aga juba, et külastajaid USAst, Hispaaniast, Prantsusmaalt, Itaaliast ja Aasiast muuseumikülaliste seas enam ei ole.

Viini Kammerooperi esietendust "Tscho Theissingi" mängitakse ainult pressiesindajatele. Publiku jaoks toimub lindistus.

Külstada saab aga siiski mõningaid etendusi nagu "The.Heldenplatz.Thing" esietendust, mis on mash-up Thomas Bernhardi "Heldenplatzist" ja John Carpenteri filmist "The Thing" Viini OFF Teatris, sest kohti on seal vähem kui 100. Muusikal "Cats" Ronacheri teatris on programmist kuni aprilli lõpuni maas.

Viini suur kevadmess Messe Wien on samuti tühistatud nagu ka kinnisvara- ja elustiilimess „Wohnen & Interieur".