Malaisia lennufirma AirAsia on oma lennukite täituvuse pärast nii mures, et pakub uskumatu hinnaga lennupileteid — osad neist on lausa tasuta, kirjutab Daily Mail.

Lennufirma korraldas kampaania nimega Big Sale, mille raames paisati turule kokku kuus miljonit lennupiletit.

Kampaania kestab kuni selle nädala pühapäevani (15. märts) ja pileteid saab kasutada kuni 1.06.2021. Sihtkohtadeks, kuhu pileteid pakutakse, on muuhulgas Austraalia, Tai, Singapur ja Indoneesia.

Kõik pakutavad piletid on odavad, kuid täiesti tasuta saab pileteid siselendudele — Kuala Lumpurist Johor Bahrusse, Penangi, Langkawile, Alor Setari ja Kota Bharule. Reisijad peavad maksma vaid lennujaamamakse, mis on siselendudel umbes kaks eurot.

Lennud kaugemale on samuti imeodavad, näiteks Singapuri, Phnom Penhi, Jakartasse ja Phuketile saab 9 euro eest.

Vaid taskuraha eest saab ka kaugemale — Seouli Lõuna-Koreas, Gold Coasti, Perthi, Melbourne’i, Sydneysse Austraalias ja Taipeisse Taiwanis saab vaid 14-15 euro eest.

Selline on lennufirma strateegia raskel ajal ellu jääda. AirAsia tegevjuht Karen Chan ütleb, et lennufirma saab aru, kui mures inimesed praegu on ja sellepärast nad pakuvadki sellist suurepärast võimalust niivõrd soodsalt juba oma puhkust planeerima hakata.

Allikas: Daily Mail