"Lõuna-Aafrika Vabariik on koht, kus kohtuvad India ja Atlandi ookean, kus must ja valge ei anna kokku halli, ent mil on nii palju pakkuda," kirjeldab Gertrud Talvik Aafrika lõunapoolseimat tippu, mis on ka eestlastele aina rohkem turismipiirkonnana silma hakanud. Gertrud lisab, et Lõuna-Aafrika Vabariik on metsikult ilus ja vaba, tal on meeletult palju pakkuda, aga tal on ka oma varjuküljed.

Estravel Grupi direktor Krislin Ranniit elas Lõuna-Aafrika Vabariigis mitmeid aastaid ja töötas kohapealses reisikorraldusfirmas: "Kui ma 8 aastat tagasi Lõuna-Aafrikasse kolisin, ei olnud mul mingeid eelarvamusi ega lootusi. Kuigi mu suhe LAViga on olnud nagu Eesti ilm, et saad ühel päeval nii vihma, tuult kui päikest, pean tunnistama, et sealsed sõbralikud inimesed, elustiil ja loodus panid mind sellesse riiki armuma. Kui Lõuna-Aafrikat külastada, peaks kindlasti pikemaks ajaks minema, kuna riik on nii suur, vahemaad pikad ja avastada väga palju."

Krislin soovitab külastada erinevaid viinamarjaistandusi ja vaatamisväärsusi: "Minu lemmikpiirkonnad on kindlasti Stellenbosch, Franschhoek ja Durbanville. Lummavad on ka ookeaniäärsed väikesed linnakesed ja kalurikülakesed, kuhu nädalavahetustel sõita, näiteks Simons Town, Kalk Bay ja Hermanus. Kindlasti tuleks külastada Kaplinnas asuvat Lauamäge, erinevaid safareid ja matkata üles Lion´s Headi ehk Lõvipea tippu."

Estraveli müügidirektor Kaire Saadi on LAVis just hiljuti käinud ning armus sellesse riiki silmapilkselt: "Seal tundus kõik nii põnev. Väga ilus loodus, erilised taimed ja loomad. Ma ei ole kusagil veinimõisates varem näinud nii hästi kujundatud ja heas korras aedu. Söök on samuti Lõuna-Aafrikas väga hea ja tuleb tunnistada, et praegu on seal Euroopast pärit turistile kõik väga taskukohane."

NB! Esimese reisiõhtu puhul on 29. jaanuaril kõik "Minu" sarja raamatud Apollo Klubi liikmetele Solarise Apollo raamatupoes 20% soodsamad!

Reisiõhtud toovad teieni reisibüroo Estravel, kirjastus Petrone Print ja Apollo raamatupood. Iga kuu viimasel kolmapäeval kell 18 Solarise Apollo raamatupoes.
Reisiõhtu otseülekannet saab vaadata Apollo raamatuportaalis ning hiljem ka Estraveli ja Petrone Prindi sotsiaalmeediakanalites. Tule, kuula ja küsi!