Lufthansa Gruppi kuuluv Eurowings postitas nimelt eile õhtul oma Facebooki kontole pildi ühest oma lennukitest, mida katab odavlennufirma Ryanairi logodega kate. Postituse alla on lisatud kiri: "Head Halloweeni! Vaadake seda õudsat kostüümi..."

Postitus on läinud ööga viraalseks ja reedehommikuse seisuga oli seda kommenteeritud ja jagatud tuhandeid ning sellele reageeritud kümneid tuhandeid kordi. Samuti on postitus välja toodud mitmetes lennundusväljaannetes.

Postitust kommenteerinud inimesed on aga üpriski erinevatel arvamustel. Näiteks leidub seal inimesi, kes peavad pilti heaks ninanipsuks konkurendi suunas. Samas on ka märkimisväärne hulk neid, kes leiavad, et Ryanair on palju odavam ja parem lennufirma. Ka tekitab kommentaatorites võrdlusmomente mõlema lennufirma täpsus ning mugavused.

1997. aastal tegevus alustanud Eurowings on Saksa odavlennufirma, mis kuulub Lufthansale. Ettevõtte baas asub Kölnis, kuid sellel on esindused Bonni, Stuttgarti, Hamburgi, Berliini ja muudes Saksa linnade lennujaamades.

Kuni aastani 2015 tegutses ettevõte Germanwingsi nime all, kuid muutis selle ära peale traagilist õnnetust. Mäletatavasti kukkus 24. märtsil 2015 Nice'ist 100 kilomeetrit loodes, Prantsuse Alpides alla lennuk Airbus A320-211, mille pardal oli 144 reisijat ja 6 meeskonnaliiget. Kõik pardalolijad hukkusid. Uurimine on hiljem tuvastanud, et lennukiõnnetuse põhjustas tahtlikult lennuki kaaspiloot Andreas Lubitz.