Endla teater

Endla teater pakub teatrihuvilisele mitmekülgset repertuaari draamast muusikaliste lavastuste ja klassikast uuema dramaturgiani.

23. oktoobril 2019 esietendus Endla teatri suures saalis ajalooline komöödia „Pidusöök“, mille autorid ja lavastajad on Henrik Kalmet, Paavo Piik ja Paul Piik Kinoteatrist. Mis juhtub, kui kokku saavad kuus pohmeluses vaevlevat Vana-Kreeka meest? Nad hakkavad veini jooma ja armastusest rääkima. Lavastuses mängivad Sepo Seeman, Märt Avandi, Ago Anderson, Sander Rebane, Sten Karpov, Meelis Rämmeld ja Carmen Mikiver.

Alates novembrist saab Endla teatri küünis nautida maailmakuulsat Henrik Ibseni draamat „Kummitused“. Minevikku maetud saladused ning kõneldud ja kõnelemata valed tulevad kummitustena tagasi ning nõuavad oma osa leskproua Helene Alvingu ja tema poja Osvaldi tulevikust.

Detsembris esietendub nii nooremate kui vanemate teatrisõprade rõõmuks Joel Chandler Harrise legendaarne „Onu Remuse jutte“. Sellest saab lustlik kohtumine Rebase- ja Jänkuonu, Opossumi, Kilpkonnapreili ja paljude teiste metsaloomadega ning küllap selgub seegi, millised loomateod väärivad Mägraemanda keedetud koorekompvekke, milliste puhul aga võib Karuemandalt pragada saada.

Endale sobiva etenduse saab valida kodulehel ning jooksvat infot näeb Facebookis.


Wasa Resort

Pärnu armastatud rannapiirkonda rikastab uus neljatärnispaa Wasa Resort. Loodud on sisuliselt uus hotellikvartal, mis toob kuurortlinna värskeid tuuli ja puhkusevõimalusi. Lisaks avaratele hotellitubadele ootavad külalisi privaatsust pakkuvad apartemendid.

Hotellikompleksi ümbritseb suur suletud pargiala, kus külalised saavad värsket õhku nautida ja lapsed vabalt ringi joosta. See on turvaline valik peredele ja muretu mägukoht lastele.

Wasa Resorti basseini- ja saunaalal ootavad kolm sauna: Soome saun, aurusaun ja sanaarium keset basseini. Hea soe saun on kindlustatud ka nendeks päevadeks, kui väljas kallab vihma või paugub pakane. Rahulikult massaažibasseinis lõõgastudes ja pargis möllavat sügist jälgides ei jäägi muud üle, kui töömõtetelt puhkusele ümber lülituda, nautida kaaslast ja ühist aega.

Spaahoolduste valikusse on ühendatud parimate spaabrändide toimeained ja hooldustehnikad, et pakkuda ülimat naudingut pealaest varvasteni. Iluterapeudid aitavad valida iga külalise ainulaadsusest ja personaalsusest lähtuvad hooldused. Oma lemmikspaapaketi leiavad nii suured kui ka väikesed külalised.

Hotelli peakokk Sten Märtin hoolitseb selle eest, et saaksid nautida mõnusat hommikusööki ja päev algaks puhkuse vääriliselt. À la carte menüüst leiab nii moodsat kööki kui ka traditsioonilisemaid valikuid. Kindlasti tasub ära proovida Street Food menüüs leiduvad bataadifriikad, käsitsi valmistatud burger ja Liivimaa lihaveise rostbiif. Pere väiksemate pärast ei ole vaja muretseda. Kui neil kõhud täis söödud, saavad nad sealsamas lastetoas mõnusalt aega veeta.

Spaapuhkust on laiendatud majaseinte vahelt väljapoole. Kompleksi ümbritsevas pargis võib julgelt joogamati maha panna, et oma keha ja meele tasakaal taastada. Pärnu pargid on lausa loodud pikkadeks jalutuskäikudeks ja maha kukkunud lehtedes sahistamiseks. Vapramad võtavad ette hommikujooksu Pärnu rannajoonel.

Wasa Resort – sinu uus lemmikspaa Pärnus!
Lisainfo siin!

Villa Ammende

Villa Ammende hotell ja restoran on 1999. aastal uue elu saanud oma ajastu stiilseim ja kõige terviklikumalt säilinud juugendehitis ning Eesti üks hinnatumaid arhitektuuripärle. Luksuslikud sviidid ja katusekambrid, romantilised kohvisalongid ning privaatsed söögisaalid – maja, kus võetakse külalisi vastu sama armastusväärselt, nagu kunagi ammu tervitas oma külalisi mõjukas kaupmees hr Ammende.

Villa Ammendes unustate argipäevamured ja aeg peatub, et saaksite nautida ajatut elegantsi koos kalli kaaslasega. Mõnusaks minipuhkuseks soovitame eri majutuspakette. Valik on lai ja midagi sobilikku leiab igaüks: toidukunsti austajatele gurmeepakett, turgutuse otsijale lõõgastuspakett, armunutele romantiline roosiõiepakett, mis sisaldab roosivanni, roosikokteili ja õhtusööki. Pärnusse on põhjust tulla ka kultuurseks õhtuks – Endla teatrit ja kontserdimaja külastama. Sellel puhul soovitame kultuuripaketti. Kuid neile, kel mõttes veeta nädalalõpp, mis veel aastateks meelde jääb, peaks pakett „Päev kõige kallimaga“ olema just see õige valik!

Pärnu muuseum

Pärnu muuseum ootab külalisi tutvuma Pärnu linna ja maakonna ajalooga kiviajast tänapäevani ning osa saama põnevatest ajutistest näitustest igale maitsele. Maitsetest rääkides – peale tavaliste giidituuride pakume ka tuuri koos eri ajastute maitseelamustega. Lastele jagab tarkuseteri Muuseumihiir. Ettetellimisel ootavad külalisi põnevad giidituurid, töötoad ning fonditunnid.

Pärnu muuseumi alla kuuluvad Koidula muuseum, kus õige pea avab uksed uus moodne püsinäitus, ning Punane Torn, kus lähiaastatel on võimalik Pärnumaa ajalooga tutvuda panoraamkinos näidatava filmi kaudu.

Sind tervitab ka Pärnu muusemi rikkaliku ja omanäolise valikuga muuseumipood. Peale Pärnumaa ajalugu ja kultuuri tutvustavate raamatute on valikus hulk praktilisi esemeid kohalike käsitööliste ja disainerite loomingust. Muuseumipoe eesmärk on pakkuda maakonnas valminud või maakonna kultuuri kirjeldavaid kvaliteetseid tooteid.

Jaga
Kommentaarid