38aastane Mark jagas oma Twitteri jälgijatega, et lennukis selgus, et katki on nii tema iste, tooli küljes olev ekraan kui ka lennuki tualettruumi ukselink. Tagatipuks serveeriti talle veel augulist leiba, mis nägi välja nagu "rotid oleksid seda söönud".

Just kehva välimusega toit oli viimane piisk reisija karikasse ning ta otsustaski minna sotsiaalmeediasse kaebama. "See polnud küll hea lend," tõdes ta, lisades, et tal oli uskumatult ebamugav ja lennukis oli liiga külm ka. "Mõtlesin, et saan vähemalt üheksa ja pool tundi filme vaadata, aga ei."

Seejärel jagas Mark ka fotot oma kanakarrist, kus tundus olevat sees mingisuguse taime vars, mis seal kindlasti olema ei oleks pidanud. "Ma olin toidus lihtsalt pettunud. Tavaliselt on see okei, ma lendan sageli sel samal lennul. See oli vist mingi taime vars või midagi sellist, aga see oli kõva ja puidune," jätkas Mark kurtmist.

British Airwaysi esindaja vabandas pettunud reisija ees: "Oleme uhked kvaliteedi üle, mida lennuki pardal pakkuda suudame ning investeerime 6.5 miljardit, et värskendada oma lennukeid ja parandada toidu kvaliteeti, mida meie lennukites pakutakse. Me väga vabandame, et meie tase sel korral kliendi ootustele ei vastanud."

Muide, see ei ole ka esimene kord, kui klient on sama lennufirma lennukis pakutavas toidus pettunud. Juulikuus ehmatas üks reisija ära, kui talle pakuti lennul Texasest Londonisse toitu, mis nägi välja nagu "koeratoit".

Lugeja, jaga kogemust, milliste pettumust valmistavate kogemuste osaliseks sina lennates oled saanud?