Tanausù Herrera on 13 Euroopa riigis jalgsi rännates läbinud 10 000 kilomeetrit. Oma rännuteedel rõhutab Tanausù rahu olulisust. Tema mission on tuua inimesteni piirideülene rahu. Inimesed tekitavad barjääre ja piire kogukondade ja rahvuste vahele. Kohates oma teekonnal tavalisi inimesi, tuletab Tanausù neile meelde inimlikkust ja rahuliku koosolemise olulisust.

Tanausù rahumissioon kasvas välja aastatepikkusest enesessesüüvimisest ja reaktsioonina stressile nii maailmas kui isiklikus elus. 19-aastaselt asus Tanausù Londonisse ja töötas fotograafina pealiskaudses, kuid siiski põnevas moemaailmas. 2012. aastal toimus vaimne ärkamine, mis muutis täielikult tema suunda: endine moefotograaf Tanausù hakkas hindama lihtsust ja keskendus rahu propageerimisele.

Eestis veedab Tanausù mõned päevad Tallinnas. 20.augusti paiku alustab ta matka läbi Eesti ja läheb Rapla, Türi, Võhma, Suure-Jaani, Viljandi ja Karksi-Nuia kaudu Lätti, sealt edasi Leetu. Pika teekonna sihtpunkt on Kreeka. Inglise ja hispaania keeles rääkiv Tanausù kohtuks ja suhtleks meeleldi oma rännakul kohalike inimestega. Oma väheseid asju transpordib palverändur väikeses kaasatõmmatavas vankris. Tanausù ei ütle ära võimalikust pakutavast majutusest, kuid kui olukord nõuab, ööbib telgis.

Tanausùl on oma rännakutest ja seiklustest kogunenud palju huvitavaid mälestusi ja jutte. Oma teel kohatud inimestest, nähtud kohtadest ja avastusest postitab ta huvilistele internetipäevikut läbi sotsiaalmeedia (Twitter, Facebook) või Instagramis.