Meresuu SPA & Hotell

Meresuu SPA Hotell asub Eestimaa kauneima ja pikima liivaranna vahetus läheduses männimetsa all ning pakub mõnusaid hoolitsusi, lõõgastust vee- ja saunakeskuses ja maitseelamusi restoranis Meloodia. Romantikutele on eriliseks pärliks lummavalt maagilise vaatega hommiku- või õhtusöök hotelli 11. korrusel.

Meresuu SPA hotelli luksuslikus saunakeskuses saad naudingunupu põhja keerata ja sukelduda hellitavasse veeparadiisi ning lõõgastuda oma maitsele sobivas saunas. Lisaks aroomi-, auru-, soola- ja leilisaunale saad siin nautida kadakasauna, Himaalaja soolakivisauna ja puuküttega välisaunade mõnusid. Meie saunameistrid hoolitsevad meeldiva atmosfääri eest saunarituaalide ajal, muutes saunaskäigu eksklusiivseks ja meeldejäävaks kogemuseks.

Saunaskäimise vahele saad end jahutada mõnusates spaabasseinides ja mullivannides ning nautida värskendavaid kokteile spaabaarist. Väikestele külastajatele on keskuses lõbusate veeatraktsioonidega bassein suplemiseks ja eraldi bassein beebide ujutamiseks. Suurematele külastajatele asuvad terrassil karastamiseks jahedaveeline välibassein ja mullivann.

Meresuu SPA hubane ilu- ja tervisekeskus pakub professionaalseid iluteenuseid, aga ka taastusraviteenuseid ja hoolitsusi ka kõige nõudlikumale külalisele.

Kõige eelneva kõrval on Meresuu SPA konverentsikeskus võrratu konverentside ja seminaride läbiviimiseks, firmasündmuste korraldamiseks ning loomulikult maalilisteks pulmadeks.
Meresuu SPA asub imelises paigas, kus juba loodusel on tervendav ja lõõgastav toime, ning sobib igaühele, kes igatseb tõelist puhkust.


Mäetaguse mõisahotell

Mäetaguse mõisahotelli saunavalikus on seitse sauna, millest kolm asuvad supelmajas ja neli täiskasvanute 18+ vaikses sauna tagatoas. Mäetaguse pakub oma külalistele sooja õhu- ja veetemperatuuri, mille üle on eelkõige naistel väga hea meel. Mehed peavad palju lugu kahest 25meetrisest ujumisrajast, kus oma ujumisnorm täis ujuda.

Märksõna, kuidas saada teha puhkusest maksimaalne puhkus, on spaapakett. Tagasiside kinnitab, et paketiga reisijad hindavad oma puhkust kõrgemalt kui lihtsalt booking’u kaudu toa broneerinud kliendid, sest viimane ei paku pakette ja külalisel jääb osa infot ning seega ka osa mõnu saamata.
Pakkumisel 12 erinevat spaapaketti.

50kohalises mõisahotellis on kaminaruum, kus elusa tule paistel saab kas kahekesi või kuni 10inimeselise seltskonnaga privaatset õhtusööki nautida. Kui juba jutt söögi peale läks, siis restoranis Rosen pakutakse põhiliselt kohalikust toorainest eestipärast sööki. Portsud on maakohale iseloomulikult suured ning maitsevad külastajate sõnul, nagu need oleks valmistanud vanaema oma kulbi ja pudrunuiaga. Restoran on saanud hubasemaks ja kevad toob ka tubadesse värskendust.

Mäetaguse mõisahotellis pakutaks ka mõnusaid massaaže. Üks suund on shindō ja jaapani stiilis massaažid, kus seansid toimuvad põrandal mattidel ja klientidel palutakse kanda mugavat vabaajariietust. Jaapanipäraste massaažide eesmärk on energia liikuma päästmine. Teine suund on süvakoe ja – lihaste massaažid. Erinevad massaažiseansid on komplekteeritud vastavalt piirkondadele, mis inimesele muret valmistavad. Näiteks kui on kaelavalu, peab mõjutama nii pead, kaela kui ka nägu. Niisama massaaži nime all silitamisest Mäetaguses hoidutakse.

Mäetaguse mõisahotell on saanud viimase paari aastaga populaarseks seminaride, meeskonnaürituste ja kliendipäevade pidamise kohaks. Koht eristub omanäoliste vaba aja tegevuste pakkumisega: koduõlle pruulimine, pelmeenivalmistamise töötoad, lõbus muusikaviktoriin, shindō grupitreening, saunamaskide valmistamise õpituba jne. Pealegi on palju õues seiklemise võimalusi nagu discgolf ja Selisoo matkrada. 20–30minutilise autosõidu kaugusel on seiklused Aidu karjääris ja vee peal, Kiviõli Seikluskeskus ning Kaevandusmuuseum.

Suvi on ka pulmade pidamise aeg. Mõisahäärberi neli eri suurusega saali annavad võimaluse pidada kuni 60 külalisega pulma. Väiksemate pulmade või suveürituste tähistamiseks saab kasutada eraldiseisvat viinaaita.

Mõned kuupäevad on selleks suveks veel vabad.
Mäetaguse mõisahotell – armas omadele, kodune külalistele!

Vaata VIDEOT

Toila Spa Hotell

Kelle hing ihkab sooja päikest ja keha vajab turgutust, see saab siinsamas Eestis puhata päikese ja palmide all Toila SPA Hotelli wellness-keskuses Orhidee, kus on troopiline talveaed ning ka niisugune hubane ja privaatne saunakompleks, mis on mõeldud vaid täiskasvanud külastajaile. Hotellis saab taastada oma energiat, nautides hoolitsusi kalli kaaslasega üheskoos.
Saab tunda ka tõelist rõõmu lapsevanemaks olemisest – kõik lapsed võivad lustida suurel mängumaal, kus liumägedel ja ronilas möllates igav ei hakka.
Oma tervisest hoolijatel tasub proovida ravipaketti, mis taastab tervist ja ennetab terviseprobleeme. Inimene on õnnelikum, kui tema enesetunne on hea.
Kui ettevõtte juht soovib viia oma kollektiivi argirutiinist välja ja pidada seminari veidi teistmoodi, siis savitoas keraamika kaudu end väljendades või minigolfirajal turniiritades võiks see õnnestuda.
Toila Spa Hotell – elamus iga ilmaga!

Vaata VIDEOT

Kiviõli Seikluskeskus

Tallinnast ja Tartust vaid pooleteisetunnise sõidu kaugusel Kiviõli linna põhjaservas asub 90 meetri kõrgune Baltikumi kõrgeim tehismägi, millel on suur panus selles, et kontrastiderohket Ida-Virumaad nüüd hellitavalt seiklusmaaks kutsutakse.
Seni mäesuusatamise ja motokrossivõistlustega tuntust kogunud keskus avas eelmisel suvel oma tehismäel viieteistkümne spordi- ja vabaajategevusega ainulaadse elamuspargi.
Avas nii edukalt, et turismiasjatundjad nimetasid selle lausa 2018. aasta parimaks turismiprojektiks Põhja-Eestis. See tunnustus peaks andma kindlustunnet ka neile, kes pole siiani veel Kiviõlis suusatamas või seiklemas käinud.
Tavakülastajaile avab võimas kogupere-elamuspark uksed taas 8. juunil. Juba täna saavad aga kõik seiklushimulised ettevõtted broneerida omale mai- või juunikuuks elamusterohke motivatsiooni-, seminari- või suvepäeva.
Samuti on koolidel suur huvi uue elamuspargi vastu klassilõpuekskursioonide korraldamiseks. Õpilastele pakutakse kuhjaga aktiivseid ja põnevaid tegevusi.
Aga oma silm on kuningas, mistõttu on kõige lihtsam tutvuda põnevate väljasõidupakettidega Kiviõli Seikluskeskuse kodulehel.

Klassilõpuekskursioonid leiavad lisainspiratsiooni SIIT

Jaga
Kommentaarid