Pika ajalooga traditsiooniline meditsiin ning ainulaadne külalislahkus ja tõhusus on loonud Taile juhtiva heaoluparadiisi maine. Riigis leidub spaafännidele mitmeid suurepäraseid troopilisi sihtkohti ning loendamatul hulgal raviomadustega ürte ja ravimtaimi. Eelnimetatule lisaks oskavad Tai inimesed kombineerida oma kohalikke teadmisi tänapäevaste tehnikate ja ravivõtetega, muutes teie spaakogemuse lausa oivaliseks.

Spaa mõiste on Tais aja jooksul muutunud. Tänapäevaks on riiki õnnistatud igakülgselt lõimitud tervise- ja heaolukeskustega, mis pakuvad terviklikke ravivõtteid, meditsiiniteenuseid ja täiuslikke poputamispakette. Idamaistest ravimeetoditest saadavaid eeliseid ühendatakse sageli läänelike hoolitsustega, mille koosmõju turgutab nii keha kui ka meelt. Toome teieni viis maagilist pärli Tai spaade hulgast, liikudes põhjast lõunasse.

Chiang Mai, Põhja-Tai imeline roos
Rarinjinda Wellness Spa

Rarinjinda Wellness Spa asub Pingi jõe lähedal 140-aastases antiikses Tai tiigipuust hoones. See on üks Tai parimaid heaolukeskusi, kus kasutatakse kõige moodsamaid spaatehnoloogiaid. Proovida saab mitmeid hoolitsusi, näiteks taimset vihmametsa aurusauna, laavakivimassaaži ja lilledega mullivanni.

Bangkok, Aasia New York
Chi, spaa Shangri-Las

Shangri-Las asuv spaa on koht, kus leiate meelerahu ja kogete lummavat heaolu. Tehke läbi ainulaadne vanni- ja puhastusrituaal, mille ajal saate nautida vaadet jõele. Hoolitsused põhinevad 1500-aastasel Himaalajast pärit ravitraditsioonil, mis täidab teid rahulolutundega.

Koh Chang, Tai suuruselt teine saar
Ramayana Koh Chang Resort & Spa

Ramayana asub Koh Changi uinutavas looduses, troopilise džungli, kõrgete mägede ja vapustavate koskede läheduses. Spaa kasutab holistlikke ravimeid, kombineerides neid Tai massaaži, aroomteraapia ja iluhoolitsustega. Spaa sisemus on inspireeritud idamaistest traditsioonidest, mida on vürtsitatud nüüdisaegse lähenemisega.

Samui, esmaklassiline saar Tai lahes
Anantara Bophut Koh Samui Resort

Anantara Spa tervitab oma külalisi harmoonilise vastuvõtuga ja pakub iidsetest ajurveda ravimeetoditest inspireeritud spaahoolitsusi. See on vaikne pelgupaik kaunil Samui saarel, mis on kuulus oma pikkade valgete liivarandade ja ahvatlevate laguunide poolest.

Phuket, Andamani mere paradiis

Vijitt Resort Phuketi V Spa

V-täht tähistab viit meelt: nägemist, haistmist, kuulmist, maitsmist ja kompimist. Spaahoolitsustes keskendutakse just neile märksõnadele. Aroomteraapiline õlimassaaž, noorendav silmaümbruse- ja näohoolitsus ning lõõgastav mullidega piimavann on vaid mõned näited ulatuslikust spaa- ja heaolumenüüst.

Jaga
Kommentaarid