Saare väljaanne Diario de Ibiza avalikustas šokeeriva video, millest on näha ulpivaid junne ja kuulda, kuidas üks turist esitab küsimuse: “Kas sellist kuvandit soovib saar enda müümisel kasutada?”

Junnidele sattus peale grupp Hispaaniast pärit pensionäre, kes olid saarekesel Hispaanias sotsiaalturismiprogrammi Imserso raames. Tegemist on programmiga, mis koondab pensionäre üle kogu riigi ja pakub neile võimalust nautida puhkusereisi mõnes toredas kohas. Seekord läks aga nii, et puhkusereis polnudki eriti meeliülendav, sest veepinnal ulpisid junnid.

Turistide sõnul oli hais väljakannatamatu ja kuna vesi kandis väljaheited tänavale, siis oli kogu tänav sõna otseses mõttes paska täis.

Tegemist on igati häbiväärse looga, sest linna olid luksusjahtidega väisamas ka pungil rahakotiga miljonärid, kelle jaoks oli vaatepilt kahtlemata midagi kujuteldamatult õõvastavat.

Ibiza ametivõimude sõnul pole see aga esimene kord, kuid midagi niisugust juhtunud on. Näiteks eelmisel suvel juhtus lausa mitu niivõrd rõvedat intsidenti.

Millest võib olla aga selline asi põhjustatud? Arvatakse, et kuna kohalik reoveepuhastusjaam oli rivist väljas, siis junnid paiskusid läbi kanalisatsiooni sadamasse. Õnnetul kombel on sadama näol aga tegemist kohaga, kuhu koguneb palju turiste enne Formentera saare külastamist.

Mullu oktoobris leidis aset ka eriti pikantne vahejuhtum: linnas sadas paduvihma ja taaskord olid tänavad kaetud junnidega. Rohke vihm põhjustas aga sõna otseses mõttes julgujõe, milles olid ka mõned surnud rotid.

Hais levis üle linna nädal aega.

Kui sul veel süda paha ei ole, siis saad illustreerivat videot ja fotosid näha SIIT!

Allikas: thesun.co.uk