Reisimine ei pea selle õnnestumiseks toimuma alati kiiresti ja kaugele – vahel on võimalik vähe edasi liikudes jõuda vaimus kaugele. Kõik on kinni ootustes, eeldustes, kuid peamiselt seltskonnas kellega reisida ja tegevustes, mida sellel reisil teha. Heal eesmärgil ette võetud talvised suusareisid – nagu ka seiklused sooja mere äärde mõnusate inimestega – ei ole kunagi eksitus või eksimus.

Viis ideed, kuidas oma talvepuhkus veeta, ei tundu just paljuna, kuid uskuge, neist piisab, et jätta maha argielu ja laadida sisse uut energiat. Kuhu minna ja mida teha sellel talvel?

Miks sõita mägesid vallutama Germalo Reisidega?

  • Head hinnad ja kõrge reisikvaliteet – vajadust nende vahel valida ei ole.
  • Armastame mägesid ning suuskade ja lumelauaga lõbutsemist sama palju kui sina.
  • Meil on personaalne lähenemine ja hea teenindus.
  • Üle 20 aasta suusareiside korraldamise kogemust, palju püsikliente ning alati hea reisiseltskond.
  • Lai valik majutusvõimalusi erinevale maitsele ja rahakotile.
  • Asjalikud ja lahedad reisijuhid.
  • Kõige paremad suusakeskused.
  • Head lennuühendused nii tellimus- kui ka liinilendudega.

Germalo Reiside 2018-2019. hooaja suusareisid leiate siit: www.germalo.ee. Oled oodatud oma ägedaimale suusapuhkusele. Keskendu põhilisele – oma puhkusele. Kõige muuga tegeleme meie! Helista 611 0600 või kirjuta meile germalo@germalo.ee. Teeme sinule ja su sõpradele parima pakkumise! Grupibroneeringute ja erisoovide korral kirjuta marianne.kaldas@germalo.ee või kristel.pruul@germalo.ee.

Go Travel viib sooja päikese alla

Miski ei turguta keset talve rohkem kui puhkusereis, mis su päikesepatareid jälle täis laeb. Eesti reisikorraldajate valikust leiab nii lähemaid kui ka kaugemaid sihtkohti. Millist eelistada, sõltub su soovidest ja muidugi rahakotist.

Kõige soodsama hinnaga saab keset talve sooja päikest nautida ikka Egiptuses ja Kanaaridel. Egiptuse kuurortides on hotellivalik väga lai, seal leidub nii lihtsamaid kui ka tõeliselt luksuslikke majutusasutusi. Soovitame enne broneerimist teha korralikku eeltööd ja lugeda internetist arvustusi või küsida nõu reisikonsultandilt – nii võid olla kindel, et ei pea hotellis pettuma.

Kanaari saartest on sel talvel valida kolme vahel – Tenerife, Lanzarote ja Fuerteventura. Kõik nad on natuke isemoodi. See, kui oled ühel Kanaari saarel juba käinud, ei tähenda veel kaugeltki, et oled sealkandis kõike näinud ...

Kaugematest paikadest võiks soovitada Kuubat, kuhu korraldatakse pakettreise detsembrist märtsini. Seal peaks tõesti käima enne, kui end üha enam maailmale avav riik omanäolisuse minetab. Või minna hoopis Sri Lankale? Vietnami? Maldiividele? Dubaisse? Need kõik on saadaval mugavalt reisipaketina, lihtsalt vali sobiv välja.

Eesti suurima puhkusereiside valiku ja asjatundlikud reisikonsultandid leiad Go Travelist. Tutvu reisidega ja saada päring www.gotravel.ee.

Puhkus maalilisel Otepääl GMP Clubhotelis

Otepää on olnud puhkuse veetmise meelispaigaks juba ammustest aegadest. Nuustakule tullakse nii Eestist kui ka piiri tagant. Talvepealinnas saab lustida nii Kuutsemäe ja Väikese Munamäe suusakeskustes kui ka Otepää talvepargis Winterplace. Murdmaasuusasõpradele pakuvad rõõmu sadakond kilomeetrit hästi hooldatud suusaradu.

Maalilisel Otepää maastikul otse Pühajärve kaldal asub imeilus valge maja – GMP Clubhotel. Stiilsed ja ruumikad ühe-, kahe- ning kolmetoalised korterid sobivad nii paarile privaatseks äraolemiseks kui ka kuni kuueliikmelise perekonna talvepuhkuse nautimiseks. Kõikides tubades on moodne tehnika, täisvarustuses kööginurk, lisaks kuivastuskapp talveriiete kuivatamiseks. Lisaks on hotelli katusekorrusel saunakompleks, kust avaneb kaunis vaade Pühajärvele ja pargile, ning ruum suuskade määrimiseks ja panipaigad talvevarustuse hoidmiseks.

Suusarajad algavad otse hotelli eest. Hotellis tegutsev peresõbralik GMP Pühajärve restoran kuulub juba aastaid Eesti parimate toidukohtade hulka, 2018. aastast ka Põhja-Euroopa paremikku White Guide Nordic. GMP Clubhotel pakub tippkvaliteeti mõistliku hinnaga. Booking.com-i tagasiside põhjal on GMP Clubhotel üks hinnatumaid hotelle Eestis.

Seiklus talvevõlumaal koos Nordland Traveliga

Loodus on näinud oma aastaringis ette puhkusehetke. Et see meelest ei läheks, uinub kogu loodus talveks: maa kattub valge ja paksu lumest tekiga ning päike ei tõuse liiga kõrgele kellegi puhkust segama. Sel ajal on soovitatav puhata ka inimesel kui looduse osal: kodustest askeldustest eemaldumiseks on hea võtta puhkamiseks ette üks rahulik kulgemine talvevõlumaale vaikuse ja rahu keskele.

Külm ja karge on justkui loodud mõnusaks puhkuseks – tekib soov otsida õdusust soojast teetassist ja vaikusest ning heale sõbrale kaissu pugedes rahuneda kiirest tempost. Kaaslasteks on meil siis alati lumine Soome talv, salapärane metsapäkapike maailm, lahke ja muhe jõulutaat, kes tuleb ei tea kust ja läheb ei tea kuhu ning jätab kõigi hinge rahu, sõbralikkuse ja soovi salapärasuse järele.

Talvepuhkuseks on ideaalne sõita Lapimaale, nautida ja kulgeda – leiab aega enda sisse vaatamiseks ja igapäevastest kohustustest pausi tegemiseks. Seiklusliku poole tagavad ka polaarloomade uudistamine, kelgukoertega sõitmine, lustakad lumemängud ning lõõgastus soojas saunas ja basseinis.

Usaldage end selleks puhkuseks pikaajalise kogemusega talvereiside korraldaja, reisibüroo Nordland Traveli ja sõbralike reisijuhtide hoolde – saate kogeda imelisi elamusi, pärast mida edenevad kõik tööd ja õpingud paremini kui iial varem.

Kellel aga hing ihkab melu ja tuledesära järele, neid lennutab Nordland Travel alati asjalikku Londonisse, igavesti sädelevasse Viini või jõuluoste tegema Berliini jõuluturule.

Ootamatu valik mõnusaks talvepuhkuseks: Eesti Vabaõhumuuseum

Talvine vabaõhumuuseum ei maga talveund. Ta tegutseb küll veidi rahulikumas rütmis, aga pole sugugi igavlev. Siin on hea olla, kui soovid viibida värskes õhus keset ajaloolist küla või istuda korraks mõnes talus maha ja rääkida perenaisega sellest, kuidas vanasti elati. Nädalavahetustel küpsetavad perenaised põnevaid roogasid või teevad käsitööd ja jagavad näpunäiteid ka kõigile huvilistele.

Novembrikuisel pimedal ajal saab osa värvikatest mardi- ja kadripäeva üritustest, et siis omandatud teadmistega ise sanditama minna või tembutajaid õigesti vastu võtta. Mardipäevaks saab valmistuda 4. novembril ja kadripäevaks 25. novembril. 15.–16. detsembril avab oma uksed oodatud Jõuluküla, kus igaüks saab osa rohkem kui saja aasta tagusest toimekast jõuluajast. Helge pühadeaeg jätkub 5. jaanuaril, kui tähistame talsipühade ja talviste svjatkadega vana kalendri järgi jõule.

Igapäevaselt aitab vabaõhumuuseumiga tutvuda tasuta allalaetav äpp NUMU, kust leiab kogu ekspositsiooni tutvustava mitmekeelse audiogiidi ja lustaka orienteerumismängu. Mõnusat ajaveetmist ja tera tarkust leiab Eesti Vabaõhumuuseumist igal aastaajal. Vaata lähemalt: www.evm.ee.

Jaga
Kommentaarid