Kuid ühes sellega kauni paiga võlud kaugeltki ei piirdu, sest lisaks imelistele vaadetele ning kosutavale õhule ning rahule on Toilal ette näidata ka suurepärane asukoht – selleks kulub vaid paar tundi, et nii Tallinnast kui Peterburist autoga kohale vurada.

Termid, kust on pea võimatu end välja rebida

Ja põhjust siia tulla jagub küllaga, sest ees ootavad mugavad ühe- ja kahekohalised toad ning sviidid, kus end nii üksi kui koos pere ja sõpradega ütlemata mõnusalt tunda. Oodatud on nii need, kes soovivad üksnes puhkusele pühenduda ja needki, kes on reisi asisemal põhjusel ette võtnud. Sest lisaks võrratule wellness-keskusele Orhidee ning Termidele toimetab Toila SPA hotellikompleksis regiooni üks esinduslikumaid konverentsikeskusi.

Siinse elu teeb aga eriti mugavaks tõik, et kõik teenused saab kätte ilma, et peaks hotellikompleksist lahkumagi. Nii saab oma numbritoast iidses Rooma stiilis Termidesse kasvõi toasussides sahistada, et nõrkemiseni auru-, infrapuna-, aroomi-, leili- ja soolasaunu nautida. Keda need mõnud siiski väga ei köida, võib end soojadel lõõgastuspinkidel ja mullivannidele lõputult hellitada lasta.

Siinne luksuslik wellness-keskus on mõeldud aga privaatsemat puhkust ihkavale natuurile. Et korraga saab keskust külastada vaid piiratud arv täisikka jõudnud nautlejaid, on kosutav vaikuse ja rahu alati tagatud.

Mõeldud on absoluutselt kõigi ja kõige peale

Ootuspäraselt saab selles majas süüagi kuninglikult. Vaatamata sellele, et A la carte restoran Mio Mare mahutab tervelt 120 inimest korraga sööma, on tegemist ütlemata hubase ning sümpaatse kohaga. Olgu plaanis väljapeetud ärilõuna või lõbus õhtu, Mio Mare ei vea kunagi alt. Eriti tempokaks läheb siin reedeti ja laupäeva õhtuti, mil saab elava muusika saatel ka jalga keerutada. Kes hindab aga privaatsemat melu, see saab banketisaalis väiksema seltskonnaga segamatult aega veeta.

Kuid hotelli teisel korrusel asub teinegi söögikoht – Restorani Mare Margarita, mis võrgutab oma hõrgutavate buffet elamustega. Kõiki sigarisõpru rõõmustab aga spetsiaalne sigariruum, kus lisaks mõnusale seltskonnale parimaid jookegi nautida. Kuid ega lapsigi pole selles majas ära unustatud – neid ootab ees Suur Mängumaa, kus nõrkemiseni lustida.

Elujõust pakatav põlevkiviõli

Vähesed teavad, et põlevkivi väärtus ei piirdu üksnes võimega me kodud soojaks ja valgeks võluda. Õige tehnoloogia ning teadmiste korral saab sellest ka kasulikke kehahooldustooteid.

Nimelt on perekond Albrechtice Austrias, Tirooli mägedes juba üle 100 aasta põlevkiviõli tootmise, uurimise ning arendustööga tegelenud. Toila SPAski on nüüdsest nende valu ning liigespingeid leevendav, põletikku alandav ning kudesid taastav Tiroler Steinöli sari kasutusel.

Rohkem infot leiad siit.

Jaga
Kommentaarid