Ühtse terviku moodustab mõisahotell oma mugava majutuse ja eestipärase köögiga. Teid võtavad vastu ja teenindavad rahvuslikus stiilis linastes riietes töötajad, kes on justkui talurahvas, kes võõrustab mõisaruumis oma kalleid külalisi.
Täiesti uue teenusena on nüüdsest täiskasvanutele avatud vaikne saunakeskus ehk tagatuba. Nimi “tagatuba” tuleb sellest, et ennevanasti tagatuppa kõiki ei lastud – see oli ainult pereliikmetele. Seal raviti end ja puhati päevatööst, kõva häälega ei räägitud ning austati teiste pereliikmete privaatsust.
Vee ja saunamõnusid saate nautida soojas supelmajas, kus on kaks 25-meetrist ujumisrada ning massaaži- ja mullivannid. Supelmaja ja tagatoa peale on Mäetaguse mõisahotellis kokku nüüdsest seitse erinevat sauna.
Hotelli restoranis Rosen pakutakse eestipäraseid roogi. Portsud on maakohale iseloomulikult mehised ja toitvad ning toiduga seal ei mängita. Roogade hulgast leiavad endale meelepärase ka gluteenikud, allergikud ja taimetoidulised külalised.
Tagasiside põhjal on kõige rahulolevamad kliendid need, kes on broneerinud endale sobiva paketi meie laiast valikust. Kõige popimad on romantikapakett ja privaatsaunapakett. Samuti on oma ostjaskonna leidnud soodsa hinnaga väikese mõisaseikluse pakett.

Kuna asume keset idüllilist mõisaparki, siis soovitus laenutada jalgrattaid või täiesti tutikaid tõukekaid on täiesti omal kohal. Hotelli vahetust lähedusest leiate ka kolm mõisaaegset puuderingi, mis on oma väega valmis kaitsma kas halva silma või negatiivsuse eest.

Maal on mõnus – olete alati väga oodatud!

Jaga
Kommentaarid