Selle aasta Traveler's Choice auhinnad on jagatud! Tahad teada, mis on aasta 2018 maailma 10 parimat lennufirmat reisijate arvates? Kohe saad teada!

1. Singapore Airlines

2. Air New Zealand

3. Emirates

4. Japan Airlines (JAL)

5. EVA Air

6. Southwest Airlines

7. Jet2.com

8. Qatar Airways

9. Azul

10. Korean Air

Kuid lisaks maailma üldarvestusele valiti parimad lennufirmad suurte lennufirmade kategoorias ka regioonide ja riikide kaupa. Tore on see, et Euroopa kümne parima suure lennufirma hulka pääses ka meie hea naaber Finnair, mida ka eestlased hoolega kasutavad.

Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja avaldas heameelt, et Soome lennufirma on aastaga tõusnud Tripadvisori kasutajate hinnangul Euroopa parimate lennufirmade edetabeli etteotsa. Euroopa parimad on Finnairi kõrval veel näiteks Virgin Atlantic, Aeroflot, KLM, Lufthansa, SAS ja Turkish Airlines.

Skuja sõnul mõjutavad klientide arvustused otseselt reisieelistusi, kuid on lennuettevõtetele samavõrd olulised klienditeeninduse arendamiseks.

„Tuleme pidevalt välja uuendustega, et muuta lennureisid veel mugavamaks. Finnair on üks vanimaid siiani töös olevaid lennufirmasid, mida iseloomustab põhjamaine teeninduskultuur ja disain ning investeeringud digitaalsesse innovatsiooni. Lisame uusi lennusihtkohti ning töötame selle nimel, et olla parimad nii teeninduses, kvaliteedis kui kliendirahulolus,“ lausus Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht.

Finnair on sel aastal pälvinud mitmeid rahvusvahelisi tunnustusi, sealhulgas võtmeturul Hiinas. Reisiajakiri Travel+Leisure andis Hiinas Finnairile auhinna parima äriklassi eest ja mainekal TTG Hiina reisiauhindade jagamisel valiti lennufirma juba kolmandat aastat järjest Euroopa parimaks.

Travelers' Choice edetabel põhineb Tripadvisori kasutajate 12 kuu jooksul lennufirmadele antud hinnangutel ja tagasisidel. Tripadvisor hakkas reisijate hinnanguid lennufirmade kohta koguma 2016. aastal ja parima lennufirma auhind anti esimest korda välja eelmisel aastal.