Loomulikult osaleb Tourestil ka Reisijuht. Astu kindlasti meie boksist läbi!

TOUREST 2018 toimumisaeg:

Reede, 9. veebruar kell 12:00-18:00 (hall “Elamused ja maitsed” kuni 17:00)

Laupäev, 10. veebruar kell 10:00-18:00

Pühapäev, 11. veebruar, kell 10:00-15:00

TOUREST 2018 programmi vaata SIIT!

Eelmise aasta mess tõi kolme päeva jooksul kokku 511 eksponenti 34 erinevast riigist ja piirkonnast, sh olid esmakordselt esindatud Sri Lanka, Maldiivid ja Mongoolia. Eesti inimesed ootavad messi pikisilmi, et paika seada oma puhkuseplaanid, millest tulenevalt külastas 2017. aastal messi 28 465 inimest!

Järjekordsele messile Tourest 2018 on juba registreerunud üle 500 eksponendi üle 30 erinevast riigist ja piirkonnast. TOUREST 2018 pakub ligi 8000 m2 ekspositsioonipinnal lisaks tuttavatele messipakkumistele palju uut ja põnevat.

PEAHALLIS on esindatud reisibürood ja -korraldajad, transpordiettevõtted, turismivaldkonna tugiteenused. Peahallis on eraldi ka „Global Village“ ala välisriikide esindajatele.

Reisiklubis osalejad näevad-kuulevad erinevatest maailma otstest kaasa toodud reisimuljeid ja -soovitusi. Igal täistunnil algab tuntud patoloogiliste rännumeeste eestvedamisel uus ja põnev reis.

Reisi targalt alal arutatakse turismiga ja reisimisega laiemalt seotud olulistel teemadel. Sel korral on eriline rõhk suunatud sellele, kuidas aidata kaasa Eesti kui reisisihtkoha arengule.

“PUHKA EESTIS” halli on koondunud kõikide Eesti maakondade ja seal asuvate turismiatraktsioonide värvikad väljapanekud.

“ELAMUSED JA MAITSED” hallis saab jalga puhata ja keha kinnitada, nautida ehedat eestimaist toitu, mida kohapeal pakuvad Eesti Toidutee klastrisse kuuluvad mõnusad kokad-kohvikud ning terve rida hea eestimaise toidukraami müüjaid. Toiduala mõnusale miljööle aitab kaasa Eesti Vabaõhumuuseumi Kolu kõrts.

Lapsi ja nende vanemaid rõõmustab Põlvamaa turismiettevõtjate poolt pakutav lasteala, kus saab uudistada ja meisterdada, nuputada ja niisama lustida.

Samas hallis asub ka messi lava koos kireva ja lõbusa programmiga ning rohkete mängudega.
Ka sel korral leiavad omaniku Suure puhkuseloosi peaauhind, Nordica lennupiletid kahele ning kümned ja kümned teised põnevad auhinnad.

27. rahvusvaheline turismimess Tourest 2018 toimub 9.-11.veebruaril Tallinnas, Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28).

Kohtumiseni Tourestil!