Uhtjärve Ürgoru Nõiariik

Uhtjärve Ürgoru Nõiariik Uhtjärve kaldal on suvepäevade, talvepäevade, ja seminaride pidamiseks parim paik Eestis, ka perepuhkuseks. Majutust saavad kuni 104 inimest. Lisaks saalile on võimalik korraldada üritusi väliterrassil, kus on katusealune kuni 300 külastajale ja esinejatele lava. On ka telkimise võimalus suurematele gruppidele, mis teeb Nõiariigist hinnatud suvepäevade pidamise koha. Tutvu suvepäevade pakkettidega siin.

Nõiariigis on Soome saun 30 inimesele ja tünnisauna mahub 15 kümblejat. Lisaks leiab huviline siit suitsusauna ja mõnusat suplemise võimalust pakkuva tiigi. Sündmuste korraldamiseks on meeskonnal olemas nii vajalik kogemus, inventar kui ka tehnika. Samuti saadakse suurepäraselt hakkama toitlustamisega. Lasketiir, tugitoolijalgpall, luuavise, kanuud, spordiväljakud, mullijalgpall – kõik need on aktiivse puhkaja silmis väga hinnas ja siinsamas lähedal. Siinsamas asub ka Liikluslinna lõbustuspark, kus on üle 20 erineva atraktsiooni.

Mida kõike Nõiariigis veel teha saab, näed kodulehel www.noiariik.ee.

Järveveere Puhkekeskus

Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere Puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks. Ainulaadsete rookatusega palkmajadega puhkekeskus on avatud aasta ringi ning pakub põnevaid tegevusi ja silmailu nii töötegijale ja koolitustel olijatele kui ka suurematele ja väiksematele perepäeval osalejatele.

Sisemajutuses on ööbimiskohti 108 inimesele. Seminariruum mahutab mugavalt 50 inimest, kuid välitingimustes mahutab Järveveere Puhkekeskus telgi alla kuni 200 inimest kas pidutsema või hoopis omanäolist välikonverentsi pidama. Lisaks pakutakse klientidele mõnusat lõõgastumisvõimalust saunakompleksis, kuhu kuuluvad auru-, leili- ning infrapunasaun. Väljas asuvad tünnisaun ja välibassein, kus saab end pärast saunamõnusid karastada. Õdusaid õhtuid aitab sisustada tähistaeva alla olev mullivann.

Suvel saab nautida hulgaliselt veemõnusid ja pakutakse võimalust rentida kiirkaatrit elamusterohkeks veesõiduks, matkapaati rahulikuks ajaviiteks või laenutada aerupaati kalastusretkeks. Samuti on külastajatele väga meeldinud põnevad meeskonna- ja seltskonnamängud, harivad ja lõbusad veinikoolitused ning jahilaskmine – viimane meeldib väga ka õrnema soo esindajatele. Muide, Järveveere Puhkekeskusesse kuulub Võrtsjärve kõrgeim, 37 meetri kõrgune vaatetorn. Vaata lisainfot siit.

Kuke Turismitalu

Viimastel aastatel mitmeid kordi Eesti parimaks pulmakohaks valitud Kuke Turismitalu asub Tallinna vahetus läheduses, Kose vallas. Multifunktsionaalne kompleks võimaldab korraldada kõiksugu üritusi alates mitmesaja inimese suvepäevadest kuni väiksemate gruppide koolituspäevadeni.

Kuke Turismitalu on Põhjala Cateringi hallatav ürituste korraldamise koht, seega on tagatud ka kvaliteetne toitlustusteenuse võimalus suurtele gruppidele. Konverentsi, peo ja tasemel toitlustamisteenusele lisaks pakutakse põnevaid vaba aja veetmise võimalusi – suur õueala, palliplatsid, saun ja kümblustünn.

Vaata täpsemalt Kuke Turismitalu veebist www.kuketalu.ee või kirjuta info@kuketalu.ee.

Mustjõe Kõrtsitalu

Mustjõe Kõrtsitalus peeti iidsest ajast kuni möödunud sajandi kahekümnendateni talikõrtsi. Praeguseks on siia kujunenud etnograafiline teemapark, kus saab tutvuda meie esivanemate sajanditetaguse eluolu, ajaloo ja ehituskunstiga.

Külalised on vanas ja väärikas talus oodatud aasta läbi. Korraldame ekskursioone, mis on lõbusad, kuid samas veidi kultuuriloolised – huvilised saavad giidi juhendamisel jalutada läbi talu pargi ja tutvuvad kohaliku ümbruse ning killukese eestlaste ajalooga. Teele jäävad käsitööait, ugrilaste sammasait, metsavenna punker, puskarivabrik ja veel üht-teist. Piiluda saab ka veel pooleli olevat rehielamut, mis ehitatakse sajanditevanuseid töövõtteid kasutades naelte, metalli ja klaasita. Pimedatel talveõhtutel saab Mustjõel näha, kui valge või pime siis oli pirruvalgel elada.

Mustjõel peetakse muinasjutulisi pulmapidusid nii suvel kui ka talvel, loomingulisi koosolekuid ja seminare ning muid mõnusaid koosviibimisi igal aastaajal. Ööbima mahub üle 200 inimese. Söögiks pakume kohalikke talutoite, kõik küpsetised ja suupisted valmivad kohapeal taluköögis. Kõrtsitalu asub keset Kõrvemaa metsi täiesti omaette paigas, peaaegu maailma serval, kuid Tallinnast vaid tunnise autosõidu kaugusel. Vaata lisainfot siit.

Raudsilla Matkakompleks

Raudsilla Matkakompleks on Lahemaa Rahvuspargis (Põhja-Eesti) asuv unikaalsete püstkodadega paik, mille pererahvas on juba 13 aastat kompleksi pidevalt arendades aidanud oma külalistel erinevaid sündmusi korraldada. Otse ürglooduses, ainult 45 minuti kaugusel Tallinnast!

Raudsilla Matkakompleks asub imelise looduse keskel ning lisaks kaunile Pärlijõele, mis on koduks haruldasele ebapärlikarbile, väärib külastamist ka läheduses asuv Balti klint ning seda ümbritsev mosaiikmets. Raudsillal oled raudselt sillas, sest siin avaneb ideaalne võimalus “juhe lihtsalt seinast välja tõmmata”.

Tutvu lähemalt Raudsilla Matkakompleksi tegemistega kodulehel www.raudsilla.ee.

Jaga
Kommentaarid