MiiT Coffee

Tegemist on kohvikuga, mis pakub erinevat taimetoitu ja mille menüü on kõike muud kui ühekülgne. Kusjuures teevad kohviku kokad iga päev mõne uue roa, mida klientidele pakkuda. Samuti on kohviku interjöör stiilne ja teenindajad toredad. Lisaks pakub kohvik sööke ka veganitele ja neile, kes soovivad gluteenivaba toitu.

Raw Garden

Lisaks soolastele hõrgutistele pakutakse Raw Gardenis ka magusat, mis on loomulikult laktoosi, gluteeni, suhkru, lisaainete, transrasvade ja säilitusainete vaba. Külastajad saavad nautida ka värskelt pressitud mahla ja smuutisi.

Mr. Fox

See taimetoitu pakkuv restoran valmistab kõik söögid värskeimast toorainest ja eelkõige sellest, mis on hooajal saada. Pakutav toit on samuti gluteenivaba ja stiilselt serveeritud. Trendikas on tegelikult mitte ainult toidu paigutus taldrikul vaid kogu koht ise. Muidugi ei puudu menüüst ka tervislikud smuutid.

Rahulik kohvik Mierā

Tegemist on kohvik-kondiitriäriga, mis pakub peamiselt suupisteid, kooke, kohvi, teed, kokteile ja smuutisi. Tegemist on armsa kohakesega, mida kindlasti külastada tasub ja mis on igati sobilik taimetoitu armastavale inimesele. Kohvik on kodulooma- ja lastesõbralik ning seal on traadita internetiühendus.

Pietura

See on kohvik, mille toodete kirjeldamiseks sobib vaid üks sõna – armas. Pietura kohvik-kondiitriäri on tuntud oma külalislahkuse ja imemaitsvate hõrgutiste poolest, mis näevad kõik nii head ja isuäratavad välja, et lausa kutsuvad sööma. Samas peab kohvik eelkõige silmas taimetoitlasi ja veganeid.

Neiburgs

Kohviku interjöör on pigem klassikaline ja elegantne. Pakutavad toidud on samuti väga head, kuid arvestada tuleks kindlasti sellega, et tegemist ei ole üleni taimetoitlastele ja veganitele spetsialiseerunud kohaga, mistõttu on menüü tagasihoidlikum. Küll aga on pakutav toit isuäratav ning hea ja kindlasti on Neiburgs väärt külastamist.

Allikas: Latvia.travel