“Üha enam kliente annab meile tagasisidet, et reisi ostes on neile lisaks soodsale hinnale väga oluline teenuse kvaliteet. Sellest lähtudes oleme ka seekordsed Hullude Päevade kampaaniapakkumised koostanud. Näiteks müüme Euroopa parima lennufirma Turkish Airlinesi lennupileteid ning soodushinnaga puhkusepakette Eesti ja Läti parimates spaades. Ka populaarseks muutunud kruiisipuhkuse saab Hulludelt Päevadelt tavahinnast soodsamalt,” kommenteeris Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz.

Estravelis on Hullude Päevade raames müügil Air Balticu otselennud, mis sisaldavad pagasit. “Enamasti ei piisa reisile minnes vaid käsipagasist, eriti kui soovitakse midagi reisilt kaasa osta. Sellised plaanid tasub eelnevalt läbi mõelda, sest soodsam on osta kohe kümmekond eurot kallim lennupilet koos pagasiga. Eraldi juurde ostes võib pagas Euroopa lendudel kuni 80 eurot lisaks maksta,” räägib Ilisson-Cruz.

Estravelis Hullude Päevade raames müügil olevad Air Balticu lennupiletite hinnad algavad 55 eurost ühe suuna kohta ja sisaldavad pagasit. Kõrgelthinnatud lennufirma Turkish Airlinesi lennupiletid, mis sisaldavad lisaks pagasile ka pardal pakutavaid sööke-jooke algavad 170 eurost - näiteks saab selle summa eest lennupiletid Milaanosse.

Päikesereiside valikus on üheksa erinevat sihtkohta, näiteks maksab nädalane reisipakett Bulgaarias 299 eurot. Peagi algavad suvehooajal saab esmaskordselt Eestist pakettreisiga Montenegrosse. Nädalane pakett Montenegros Tivati kuurordis on müügil hinnaga alates 399 eurot ja populaarsel Kreeka saarel Korful saab puhata hinnaga alates 499 eurot.

Estravelis müügil olevate spaapakettide valik on sel aastal suurem, kui kunagi varem, sisaldades nii Eesti kui Läti kõrgelthinnatud spaasid. Näiteks 2 inimese pakett Laulasmaa Spas maksab või Jurmala Spas maksab 63 €, Estonia Spas 88 € ning Hedon Spas 105 €.

Läbi aastate on Hulludel Päevadel läinud hästi kaubaks aastased reisikindlustused, mis on kasulikud neile, kes reisivad rohkem kui korra aastas. Aastase reisikindlustuse saab Hullude Päevade kampaanialt lausa 65% tavahinnast soodsamalt.

Kruiisiuvilistel tasub samuti oma reisiplaanid paika panna, sest Royal Caribbeani Kariibi mere kruiisid on Hullude Päevade ajal müügil kuni 40% soodsamalt ja kõrgelt hinnatud Celebrity Cruises'i valitud Kariibi mere kruiisidel kehtib Estravelist tellides 100 € lisasoodustus kajuti kohta.