Just Reepalu ajal rajati sellesse linna Põhjamaade kõrgeim hoone The Turning Torso (pöörlev torso), mida käiakse vaatamas kõikjalt maailmast.

Toreda ja keerleva pilvelõhkuja kavand oli efektne ja ekstravagantne. Sellest pidi tulema Rootsi kõrgeim hoone – oma telje ümber keerdunud, veidi infrastruktuurilik, tehniliste võimaluste piiril, kaugele nähtav. Avalik arvamus oli aga surmani kohkunud „ei”.

„Avaldasin survet, võtsin ise koha juhatuses, surusime asja läbi. Loomulikult oli hoone kõigil hambus. Enamik oli vastu, aga vanast harjumusest ja hirmust uue ees. Midagi sellist polnud ju varem tehtud: kus joonlaud on, miks pole neljakandiline, mis vigurdamine käib? Leebuti alles siis, kui Discovery Channel tegi reportaaži viikingitest, kes pilvepiiril hoonet kokku kruvivad ning kui ehitise arhitektuur pälvis rohkesti rahvusvahelist tähelepanu. Ju siis polegi nii halb! Enesehinnang oli Malmös endiselt väga vilets,” rääkis Reepalu Eesti Ekspressile aastal 2015. Praegu on aga linna uus sümbol nii võimas, et ka Kopenhaagen reklaamib oma disainiüritusi – Turning Torso esikaanel.

Allikas: Eesti Ekspress