Eile Kaubamajas alanud Osturalli esimesel päeval ostsid inimesed kõige rohkem reise Kanaari saartele, ent populaarsed on ka spaapaketid. Võrreldes eelmise aasta esimese kampaaniapäevaga tehti puhkusetehinguid 70% rohkem ja spaapakette osteti ligi 40% enam kui mullu.

Go Groupi turundusjuhi Anu Vane hinnangul on inimeste reisiotsuste kujunemisel oluline roll ilmal, mis sel nädalal järsult sügiseseks muutus. “Nüüd, kus saabunud on esimesed külmad ilmad, on puhkuseplaneerimine järsult teemaks tõusnud ning seda on tunda ka meieni jõudvates reisipäringutes,” ütles Vane.

Fuerteventura

Võrdselt palju osteti reise nii eestlaste ammusele lemmikule Tenerifele kui ka sel aastal müüki tulnud
Fuerteventurale, mida Vane sõnul iseloomustavad pikad tühjad liivarannad, võimsad lained ja ookeanituuled, ent ka väga hea teenindus hotellides. “Kanaari saared on alati väga populaarsed olnud ning nii Tenerife kui ka Fuerteventura näol on tegu väga kvaliteetsete puhkusesihtkohtadega – lisaks turvalisusele sobib eestimaalastele sealne euroopalik ja puhas keskkond,” rääkis Vane. “Väga palju on Kanaaridel mõeldud just lastega peredele ja lastele suunatud meelelahutusele, mis reiside populaarsust jätkuvalt tõsta aitab.”

Fuerteventura

Osturalli esimesel päeval ostsid inimesed kõige rohkem kodumaiseid spaapakette. Populaarsemad valikud olid Pärnus asuv Viiking SPA, Ida-Virumaal Toila SPA ja Saka mõis ning alati menukad Grand Rose SPA Saaremaal ja Kubija loodusspaa Võrumaal. “Spaapakettide edu garantiiks on tõenäoliselt pakkumise selgus, sest oleme sel aastal Osturalli valikusse koondanud väga lihtsad spaapaketid, mis sisaldavad üldjuhul vaid majutust, hommikusööki ning vee- ja saunakeskuse külastust kahele,” ütles Vane. “Nii on tagatud kliendi jaoks soodne hind ja piisav paindlikkus – klient saab hoolitsusi juurde valides kujundada just täpselt sellise spaapuhkuse, nagu talle meeldib.”

Anu Vane sõnul leiab Osturallilt häid pakkumisi ka lennupiletitele, erihindu pakuvad oma liinidele nii Nordica kui ka AirBaltic. “Esimese päeva lennupiletite huvi oli võrreldes eelmise aastaga tänavu üllatuslikult tagasihoidlikum, kuid kindlasti leiavad inimesed eelolevate päevade jooksul ka need pakkumised üles,” ennustas Vane.

Osturalli kestab Kaubamajas kuni pühapäevani.