1. Air India väljalend jäi ükskord tunni võrra hiljaks, kuna piloot, kapten Smiriti Trehan keeldus lendamast. Tema põhjendus oli, et esialgsest Mumbai-Jodhpur-Delhi marsruudist otsustati välja võtta vahepeatus Jodhpuris. Milles probleem, võiks nüüd küsida. Kuid Trehani keeldumise põhjus seisnes selles, et ta oli juba kokku leppinud kohalike kaubitsejatega, et talle tuuakse vahepeatuse ajal lennujaama kohalikud maitsvad sibula-kachorid, mis on populaarne snäkk sealses piirkonnas. Vihastades oma tööandja jäikuse peale töötajatega arvestamisel otsustas kapten mitte lennata.

2. Amatöörlendur Larry Walters ehitas 1982. aastal oma kuulsa õhusõiduki, mis koosnes aiatoolist ja 45 heeliumiõhupallist. Ta alustas õhupallilendu, tõustes mugavalttoolil istudes aina kõrgemale ja kõrgemale. 4,6 kilomeetri kõrgusel sisenes ta aga lennukoridori ja seiskas sellega Los Angelese rahvusvahelise lennujaama õhuliikluse.

3. Paljuvaieldud intsident juhtus taas Los Angelese lennujaamas, kui endine president Bill Clinton pani väidetavalt ootele mitu väljalendu, kuna tahtis enne presidendilennuki Air Force One starti lasta juuksuril omale soengu tegemine ära lõpetada.

4. American Airlinesi väljalend Dallasest viibis 2012. aastal, kuna üks lennumeeskonna liikmetest hakkas lennuki helisüsteemi kaudu kurvalt halama, et lennukil on tehnilised probleemid ja arvatavasti kukume me alla. Tema kolleeg püüdis sellest närvi läinud reisijaid rahustada. Lennuk pöördus tagasi värava juurde ja lennusaatja kõrvaldati ametipostilt.

5. Delta lend Istanbulist New Yorki suunati ümber Dublinisse, kuna üks reisijatest jättis lennuki tualeti seinakontakti laadima oma mobiiltelefoni. Meeskond avastas telefoni ja pidas seda pommiks.

6. Delta lend Minnesotast Los Angelesse tegi 2011. aastal hädamaandumise katkise tualeti tõttu. Intsident tuli avalikuks peale seda, kui Guns n’ Rosesi kitarrist Slash, kes oli pardal, juhtumist Twitteris säutsus. "See läks umbe," ütles üks samal reisil olnud reisija, "lennusaatja seisis uksel ja ütles inimestele, et "number kahe" tegemine on keelatud." Õnnetuse põhjustajat ei õnnestunudki leida.

7. Austraalias tühistati 2009. aastal kaks lendu sama asja pärast, nagu Hollywoodi seiklusfilmis "Maod lennukis". Tosinast Stimsoni püütonist, keda transporditi Alice Springsist Melbourne´i ühe Quantase lennuga, olid peale maandumist neli kadunud. Vaatamata põhjalikele otsingutele nelja madu enam ei leitudki.

8. 2011. aasta aprillis põhjustas New Yorgi La Guardia lennujaamas segaduse rodeesia ridgebacki kutsikas, kes murdis end vabaks peale lennukisse transportimist. Maapealse teeninduse meeskond ajas kutsikat paarkümmend minutit taga, enne kui ta kätte saadi. Samasugune intsident toimus samal aastal ka Manchesteri lennujaamas, jättes ootele kümmekond väljalendu.

9. Lend Pariisist Dublinisse lükati edasi kaks tundi, kuna tuntud näitleja Gerard Depardieu urineeris põrandale. Lennuk oli stardiraja otsas õhkutõusu ootamas, kui prantsuse näitleja nõudis tualetti pääsemist. Kuna lennukimeeskond keeldus, otsustas ta häda õiendada salongi põrandale. Lennuk pöördus tagasi värava juurde, et meeskond saaks põranda ära puhastada.

10. easyJeti lend Genfi lükati ükskord poolteist tundi edasi, kuna lennuk oli liiga raske, et õhku tõusta. Üks reisijatest ütles pärast, et tema ja veel mõned kaasreisijad otsustasid kamba peale koguda üle 400 euro, et maksta neljale kaasreisijale selle eest, et nad väljuksid ja lennuk saaks edasi lennata.

11. Continentali lend Houstonist Columbusesse lükati 2009. aastal edasi, kuna kargosektsioonist pääses põgenema saarmapaar. Reisijad pidasid lennukimeeskonna vastavat teadet naljaks, kuni loomad salongi vahekäiku jõudsid. Saarmad saadi siiski kätte ja lend väljus hilinemisega.

12. Aeglaselt kulgevad kilpkonnad suutsid 2011. aastal peatada New Yorgi JFK lennujaama töö, kui luusisid ringi maandumisrajal, et leida sobivat munemiskohta. Lennurada 4L oli selle pärast tund aega rivist väljas.