Autolevi kasutajatele uue liiklus- ja kaskokindlustuse väljatöötamisel pidasime silmas, et see teeks autoomanikele oma auto välja andmise veelgi lihtsamaks ning et rentijatele töötaks uus kindlustus ilma ühegi lisatasuta,” selgitab Autolevi asutaja Tauri Kärson.

Inimeselt inimesele teenusele loodud kindlustuse erinevus võrreldes turul oleva tavalise liiklus- ja kaskokindlustusega seisneb selles, et kindlustus kehtib auto rentijale täpselt samadel tingimustel nagu auto tavakasutajale. Tavaliselt peab rentija liiklusõnnetuse korral tasuma kolmekordse omavastutuse. Uue kindlustuse puhul aga omab rentija samu õigusi, mida auto tavakasutaja ning katab omavastuse tavakasutajaga samas summas ning ilma lisatasuta. Uus kindlustus kehtib ainult Autolevis registreeritud kasutajatele, keda tänase seisuga on üle 9000 inimese.

Autolevi ja Compensa loodud liiklus- ja kaskokindlustus vastab just inimeselt inimesele autorendi vajadustele ja on ainus omataoline Baltikumis. Autolevist inimeselt inimesele renditud auto õnnetusjuhtumi korral tuleb tasuda omavastutus, mis on rentijale keskmiselt 100-200 eurot odavam kui valides auto traditsioonilisest autorendi ettevõttest.

Auto kindlustamine on vajalik, sest see võimaldab autoomanikule õnnetusjuhtumi korral kiiret ja sujuvat auto korda seadmist. Samas annab rentijale kindluse, et tekkinud kahjude kulud on kontrolli all.