Kolmekesi paadis: lahkumisvideo, St Maarten

Ongi videoblogi sellega läbi saanud.
Loe edasi...

Kolmekesi paadis: St Maartin

"Kolmekesi paadis", 40. osa: pikk tagasitee üle Atlandi saab alguse ilusa peatusega Antigual

Esmaspäeva hommikul kell 9 hiivasime oma kodusaarel Martinique´il ankru ja võtsime suuna Dominica poole, et alustada tagasiteed Eestisse. Saar meile ärasõiduks väga head tuult ei andnud, hoidis meid veel kinni nii kaua, kui võimalik.
Loe edasi...

Kolmekesi paadis: Antiguale jõudmine

Kolmekesi paadis: kätte on jõudnud lahkumise aeg

"Kolmekesi paadis", 39. osa: hüvasti, Martinique! Meie aeg paradiisisaarel saab läbi

Oktoobris Tallinnast Kariibidele purjetanud Reisijuhi videoblogijatele on kätte jõudmas nukravõitu hetk: aeg on hakata tagasi purjetama. laura kirjeldab viimaseid päevi purjetajate "kodusaarel" - Martinique´il.
Loe edasi...

Kolmekesi paadis: valmistume paradiisisaarelt lahkuma

Videoblogi "kolmekesi paadis" kutsub: tule meiega Kariibidelt tagasi Eestisse!

Ongi alanud videoblogijate viimane kuu Kariibidel. Kõigil, kes on meie seiklusi seni jälginud, on võimalus ka ise merereisist osa saada ja sõita mõne lõigu meiega tagasi Eestisse.
Loe edasi...

Kolmekesi paadis: tagasimineku plaanid

"Kolmekesi paadis", 38. osa: Unioni saarel oodatakse koos Kariibi mere piraatidega turiste

Kui juba paradiisisaarte nummerdamiseks läks, siis see on juba kolmas oma helesinise mere, valge rannaliiva ja käharate palmidega. Õhtu jooksul võib mitu Kariibi mere piraati saarel vastu jalutada.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", Unioni saar

"Kolmekesi paadis", 37. osa: ujume ebareaalselt ilusas Tobago Cays kõrvuti kilpkonnadega

Reisijuhi videoblogijad on ette võtnud järgmised piltpostkaardilikud saared - see on nagu elu Photoshopiga üle käidud reisifirma reklaamis. Tobago Caysis ongi kõik nii helesinine ja paradiislik.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 36. osa: Mayreau on nagu paradiisi klišee kolmesaja õnneliku inimesega

300 elanikuga väike Mayreau on oluline saar enne Tobago Caysi külastust. Asub täpselt Tobago rahvuspargi kõrval ja kui pisikese maanuki teise otsa kõndida, siis avaneb sealt paljulubav ja kaunis vaade.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 35. osa: imeilusal Bequia saarel saime lõpuks langustid lauale

Külalismadrused Taavi ja Riina lendasid tagasi külmale kodumaale. Nüüd oli aeg ka meil edasi liikuda ja kõige õigem suund tundus hetkel Saint Vincent ja Grenadiinid.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 34. osa: rastamees Bebe troopiline aed ja Full Moon Party

Peale St. Lucia saare külastust oli aeg meie külalismadrustele Eestist natukene Martinique´i elu tutvustada. Esimesena tuli meelde Bebe - teate küll seda rastameest, kes varemgi meie blogist läbi käinud.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 33. osa: St. Lucia rannad on kui helesinisest reisiajakirjast välja lõigatud

Aeg on taas heista purjed ja sõita Martiniwue´ilt St. Lucia saarele, kuhu me kolm kuud tagasi Eestist saabusime. Esimene kohtumine selle saarega jäi lühikeseks, nüüd oligi aeg tagasi minna ja ring peale teha.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 32. osa: pidu algab - Kariibidel jõudis kätte karnevaliaeg!

Lõpuks ometi on kätte jõudnud kauaoodatud karnevaliaeg Martinique´il ja teistel kariibi saartel. Tänavatele on üle öö juurde tekkinud mitmeid söögi ja joogi pakkujaid, rahvas on ärevil ja lõbus.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 31. osa: hüljatud jahtide surnuaiast leiab kunagisi iludusi

Le Marini uhkesse sadamasse sisse sõites jääb suu ammuli, vaadates kõiki neid suuri ja uhkeid kaatreid ning võimsaid jahte. Samas hakkab ka silma päris palju aluseid, mis on sinna "surema" jäetud.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 29. osa: kalamehele tuleb anda õng ja võrgud, mitte langustid

Pealinna Fort-de-France´i poole purjetades tegime peatuse kohaliku tuttava kalamehe juures, kes näitas oma äri ja jagas kasulikke nõuandeid.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 28. osa: Fort-de-France´i õhus on karnevali, ootusärevus kasvab

Purjetasime Martinique´i saare pealinna - Fort-de-France´i. Õhus on ärevust ja üksikud salgad liiguvad juba rütmilise muusika saatel tänavatel - nii jala kui autodega. Karnevaliaeg on kohe käes.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 27. osa: öko on moes, käisime kohalikus "toidupoes" ehk metsas

Oleme Martinique´il ja niipea siist kuhugi ei lähe, sest siin hakkab varsti karneval ja tänavapidu, kirjutab Laura. Toitu aga saab kohalikust "poest" ehk metsast - kõik vajalik kasvab puu otsas või maa sees.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 26. osa: Martinique´il algab karneval, siia peab praegu jääma

Kodusaarelt Martinique´ilt ei plaani Merioni purjekaseltskond lähemal ajal lahkuda, kirjutab Laura videoblogis. Merest ja metsast saab süüa, varsti algab ka suur karneval, pidu merel ja tänavatel.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 25. osa: jalutame kuristiku äärel, kõrgusekartjatel mitte vaadata!

Oleme oma purjekaseltskonnaga tagasi Martinique´il, kirjutab videoblogija Laura. Sellelt "kodusaarelt" on ka veel uut ja põnevat avastada. Seekord sattusime "turistilõksu" nimega Orjade rada.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 24. osa: mida teha, kui võrgus on kolm prisket kaheksajalga?

Meie videoblogijad on tagasi Martinique´il ja Laura räägib seekord kalapüügist Kariibi meres. Mõnikord on võrgus saak, mida ei jaksagi ära süüa ja mis tekitab eestlastes suurt elevust.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 23. osa: "Kariibi mere piraatide" võttepaikades tekib nõitud saare tunne

Nagu eelmine kord selgus, pidi Merioni seltskond kiiremas korras Dominicale tagasi minema, sest see on niivõrd lahe saar. "Kariibi mere piraatide" võttekoha külastamisest ja sellest, mis juhtus jahi juurde tagasi tulles räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", 22. osa: rastamees tõi häid puuvilju ja nüüd oleme tagasi Dominical

Reisijuhi videoblogijad ei saanudki Martinique´il kuigi kaua olla - kohe tuli igatsus tagasi Dominicale minna, kuhu oleks justkui midagi maha jäänud. Nii tehtigi. Räägib laura.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", 21. osa: Dominica džungis jalutad nagu "Avatari" filmis!

Dominica imelised rannavaated.

Aastavahetus tabas videoblogijaid Dominica imelises looduses: mets nagu "Avatari" filmist, kuumaveeallikad nagu sooja vett täis vannid ja kosed, milleni pääsemiseks tuleb liaanide vahelt teed rajada. Räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", 20. osa: uusaasta Dominical, kus keeratakse dušikraane taevas mitu korda päevas

Reisijuhi videoblogijad võtsid uue aasta vastu Dominical, kuhu tehti väike retk Martinique´ilt. Laura kirjutab, kuidas aasta vahetus Kariibide odaval ja ilusal saarel.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", 19. osa: jõulud Martinique´i palmide all panevad lume järgi igatsema

Vaatamata sellele, et jõuluõhtuks püütud mureen sai marinaadis hea ja kohalikel on poes ka verivorsti, tunnevad Atlandi ületanud rändurid kerget igatsust lumiste jõulude järele. Kirjutab Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 18. osa: jõuluostud palmi alt käivad järjekorra ja trügimiseta

Üle Atlandi Kariibidele purjetanud reisiseltskond on jõudnud Martinique´il täiesti tavalisse kohalikku metsa, kust saab korjata suure osa jõulusöömaaja toidukraamist. Kirjutab Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 17. osa: Martinique, siia me (esialgu) jääme!

Videoblogijad-maailmareisijad on jõudnud Kariibi mere saarele Martinique´ile. Paljutõotav koht pakub nii tasuta toitu kui seiklusi. Edasi räägib Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 16. osa: külma õlle asemel ootas ebola-kontroll

Atlandi ookeani ületamisele järgnenud kindlale maale astumine võttis jala tudisema küll, kuid saabujaid ei oodanud üldsegi mitte külm jook. Tehti hoopis ebola-kontroll. Kariibidele jõudmisest räägib Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 15. osa: keset Atlandit. Ookean nõuab aina uusi ohvreid

Eelmises osas jätsime lugeja täpselt keset Atlandi ookeani, kui Kariibidele jäi purjetada veel üle 1000 miili. Laura rääägib, mis juhtus teisel nädalal, kuni maa taas paistma hakkas. Kas närv pidas vastu?
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 14. osa: esimene nädal Atlandil, jamad purjega ja kodune kotlett

Roheneemesaartelt Kariibide ühe esimese saareni on vaja sõita merd 2500 meremiili ehk 14 päeva järjest, ilma et maad näeks. Laura kirjeldab esimest nädalat ja üleelamisi, mis keset üüratut vett tekivad.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 13. osa: Euroopa-poolne viimane maatükk ja tüütud rastamehed

Videoblogijad on seekordses osas trügimas end läbi viimase maanurga rastapatsidega "My-friend´idest", et alustada kahenädalast Atlandi-ületust. Kariibid juba sama hästi kui paistavad. Räägib Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 12. osa ja õppetund ookeanil: ära konsumeeri itaallase tuunikala!

Roheneemesaared on viimane võimalus kindlale maale astumiseks enne pikka Atlandi-ületust. Laura räägib, kuidas neil läks seni pikim veeületus koos itaallasest meeskonnakaaslasega.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 11. osa: tund enne väljasõitu Las Palmasest käib veel tõsine sahmimine

Las Palmasest saadeti jahid Roheneemesaarte poole pidulikult ja muusikaga, nii et mõnel võttis isegi silma märjaks. Tund enne lahkumist pakiti veel hoolega asju ja valmistuti viiepäevaseks merereisiks. Räägib Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 10. osa: unistada ju võib! Vaatame üliluksuslikke jahte Las Palmases

Nagu Laura eelmises blogipostituses ütles, on nad praegu tegelikult juba teel üle Atlandi. Aga et ootamine liiga pikaks ei veniks, avaldame tagantjärgi veel mõned viimased hetked Euroopas.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 9. osa: Las Palmase pesumaja "Facebook"

Neid ridu lugedes on meie meresõitjad juba kuskil keset Atlandit. Enne ookeanile minekut aga saatsid nad mõned klipid Las Palmasest. Et ootamine liiga pikk ei oleks, avaldame need sel ajal, kui kestab kahenädalane ookeaniületus. Räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 8. osa: tõeliselt kuninglik vastuvõtt Portos

Merioni meeskond jättis Biskaia lahe selja taha suhteliselt muretult võrreldes hirmujuttudega, mida selle mere kohta räägiti. Ees ootas hoopis kuninglik vastuvõtt Portos. Kirjutab Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 7. osa: miks delfiinid Biskaia lahel helendavad?

Tallinnast Kariibidele suundunud Merion koos kolme põhiliikme ja külalismeremeestega on jõudnud Biskaia lahele. Aina sinisemast merest ja Perrieri pudeliga püütud kalast räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 6. osa: päevategevusi söögitegemisest delfiinide vaatluseni

Purjejaht Merion on jõudnud juba suure ookeani servale, mis tähendab, et enamus ajast tuleb kulgeda avamerel ja seiklusi jätkub vaid ahtrist vöörini. Igapäevastest tegemistest avamerel kirjutab Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 5. osa: kaks Eesti jahti tormisel Põhjamerel

Purjejaht Merioni teekond Kariibidele on lühenenud Kieli kanali võrra. Laura kirjutab, kuidas veel ühe eestlaste purjekaga koos tormisele Põhjamerele pöördutakse.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 4. osa: kümme tundi purjevabalt Kieli kanalis

30. septembril Piritalt merereisi Kariibidele alustanud Merion on jõudnud Kieli kanalisse. Nagu ikka leidub igas sadamas ka mõni teine eestlane. Kirjutab meeskonnaliige Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 3. osa: millised vaated! Droonilend Christianso kohal

Tallinnast soojadesse vetesse purjetav seltskond on praegu veel jahedavõitu Taanis. Laura kirjutab, kuidas nad sattusid pealtnäha inimtühjale Christiansole, kus kõik elanikud olid kirikus laulmas.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 2. osa: üksinda öiste tähtede all

Laura videoblogi teine osa viib meid üle Läänemere Gotlandile. Visby jahisadam on üsna tühi, nagu sügisel ikka, aga väljapuhkamiseks seda parem. Räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 1. osa: jaht heiskas purjed ja võttis suuna Piritalt Kariibidele

Laura on Reisijuht.ee lugejale tuttav - aasta algusest matkas ta Aasias ja saatis sealt videoblogi. Seekord purjetab ta kolmekesi Tallinnast Kariibi merele ja kirjutab ka sellest kevadeni videoblogis.
Loe edasi...

Kolmekesi paadis: lahkumisvideo, St Maarten

Ongi videoblogi sellega läbi saanud.
Loe edasi...

Kolmekesi paadis: St Maartin

"Kolmekesi paadis", 40. osa: pikk tagasitee üle Atlandi saab alguse ilusa peatusega Antigual

Esmaspäeva hommikul kell 9 hiivasime oma kodusaarel Martinique´il ankru ja võtsime suuna Dominica poole, et alustada tagasiteed Eestisse. Saar meile ärasõiduks väga head tuult ei andnud, hoidis meid veel kinni nii kaua, kui võimalik.
Loe edasi...

Kolmekesi paadis: Antiguale jõudmine

Kolmekesi paadis: kätte on jõudnud lahkumise aeg

"Kolmekesi paadis", 39. osa: hüvasti, Martinique! Meie aeg paradiisisaarel saab läbi

Oktoobris Tallinnast Kariibidele purjetanud Reisijuhi videoblogijatele on kätte jõudmas nukravõitu hetk: aeg on hakata tagasi purjetama. laura kirjeldab viimaseid päevi purjetajate "kodusaarel" - Martinique´il.
Loe edasi...

Kolmekesi paadis: valmistume paradiisisaarelt lahkuma

Videoblogi "kolmekesi paadis" kutsub: tule meiega Kariibidelt tagasi Eestisse!

Ongi alanud videoblogijate viimane kuu Kariibidel. Kõigil, kes on meie seiklusi seni jälginud, on võimalus ka ise merereisist osa saada ja sõita mõne lõigu meiega tagasi Eestisse.
Loe edasi...

Kolmekesi paadis: tagasimineku plaanid

"Kolmekesi paadis", 38. osa: Unioni saarel oodatakse koos Kariibi mere piraatidega turiste

Kui juba paradiisisaarte nummerdamiseks läks, siis see on juba kolmas oma helesinise mere, valge rannaliiva ja käharate palmidega. Õhtu jooksul võib mitu Kariibi mere piraati saarel vastu jalutada.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", Unioni saar

"Kolmekesi paadis", 37. osa: ujume ebareaalselt ilusas Tobago Cays kõrvuti kilpkonnadega

Reisijuhi videoblogijad on ette võtnud järgmised piltpostkaardilikud saared - see on nagu elu Photoshopiga üle käidud reisifirma reklaamis. Tobago Caysis ongi kõik nii helesinine ja paradiislik.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 36. osa: Mayreau on nagu paradiisi klišee kolmesaja õnneliku inimesega

300 elanikuga väike Mayreau on oluline saar enne Tobago Caysi külastust. Asub täpselt Tobago rahvuspargi kõrval ja kui pisikese maanuki teise otsa kõndida, siis avaneb sealt paljulubav ja kaunis vaade.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 35. osa: imeilusal Bequia saarel saime lõpuks langustid lauale

Külalismadrused Taavi ja Riina lendasid tagasi külmale kodumaale. Nüüd oli aeg ka meil edasi liikuda ja kõige õigem suund tundus hetkel Saint Vincent ja Grenadiinid.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 34. osa: rastamees Bebe troopiline aed ja Full Moon Party

Peale St. Lucia saare külastust oli aeg meie külalismadrustele Eestist natukene Martinique´i elu tutvustada. Esimesena tuli meelde Bebe - teate küll seda rastameest, kes varemgi meie blogist läbi käinud.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 33. osa: St. Lucia rannad on kui helesinisest reisiajakirjast välja lõigatud

Aeg on taas heista purjed ja sõita Martiniwue´ilt St. Lucia saarele, kuhu me kolm kuud tagasi Eestist saabusime. Esimene kohtumine selle saarega jäi lühikeseks, nüüd oligi aeg tagasi minna ja ring peale teha.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 32. osa: pidu algab - Kariibidel jõudis kätte karnevaliaeg!

Lõpuks ometi on kätte jõudnud kauaoodatud karnevaliaeg Martinique´il ja teistel kariibi saartel. Tänavatele on üle öö juurde tekkinud mitmeid söögi ja joogi pakkujaid, rahvas on ärevil ja lõbus.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 31. osa: hüljatud jahtide surnuaiast leiab kunagisi iludusi

Le Marini uhkesse sadamasse sisse sõites jääb suu ammuli, vaadates kõiki neid suuri ja uhkeid kaatreid ning võimsaid jahte. Samas hakkab ka silma päris palju aluseid, mis on sinna "surema" jäetud.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 29. osa: kalamehele tuleb anda õng ja võrgud, mitte langustid

Pealinna Fort-de-France´i poole purjetades tegime peatuse kohaliku tuttava kalamehe juures, kes näitas oma äri ja jagas kasulikke nõuandeid.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 28. osa: Fort-de-France´i õhus on karnevali, ootusärevus kasvab

Purjetasime Martinique´i saare pealinna - Fort-de-France´i. Õhus on ärevust ja üksikud salgad liiguvad juba rütmilise muusika saatel tänavatel - nii jala kui autodega. Karnevaliaeg on kohe käes.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 27. osa: öko on moes, käisime kohalikus "toidupoes" ehk metsas

Oleme Martinique´il ja niipea siist kuhugi ei lähe, sest siin hakkab varsti karneval ja tänavapidu, kirjutab Laura. Toitu aga saab kohalikust "poest" ehk metsast - kõik vajalik kasvab puu otsas või maa sees.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 26. osa: Martinique´il algab karneval, siia peab praegu jääma

Kodusaarelt Martinique´ilt ei plaani Merioni purjekaseltskond lähemal ajal lahkuda, kirjutab Laura videoblogis. Merest ja metsast saab süüa, varsti algab ka suur karneval, pidu merel ja tänavatel.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 25. osa: jalutame kuristiku äärel, kõrgusekartjatel mitte vaadata!

Oleme oma purjekaseltskonnaga tagasi Martinique´il, kirjutab videoblogija Laura. Sellelt "kodusaarelt" on ka veel uut ja põnevat avastada. Seekord sattusime "turistilõksu" nimega Orjade rada.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 24. osa: mida teha, kui võrgus on kolm prisket kaheksajalga?

Meie videoblogijad on tagasi Martinique´il ja Laura räägib seekord kalapüügist Kariibi meres. Mõnikord on võrgus saak, mida ei jaksagi ära süüa ja mis tekitab eestlastes suurt elevust.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 23. osa: "Kariibi mere piraatide" võttepaikades tekib nõitud saare tunne

Nagu eelmine kord selgus, pidi Merioni seltskond kiiremas korras Dominicale tagasi minema, sest see on niivõrd lahe saar. "Kariibi mere piraatide" võttekoha külastamisest ja sellest, mis juhtus jahi juurde tagasi tulles räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", 22. osa: rastamees tõi häid puuvilju ja nüüd oleme tagasi Dominical

Reisijuhi videoblogijad ei saanudki Martinique´il kuigi kaua olla - kohe tuli igatsus tagasi Dominicale minna, kuhu oleks justkui midagi maha jäänud. Nii tehtigi. Räägib laura.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", 21. osa: Dominica džungis jalutad nagu "Avatari" filmis!

Aastavahetus tabas videoblogijaid Dominica imelises looduses: mets nagu "Avatari" filmist, kuumaveeallikad nagu sooja vett täis vannid ja kosed, milleni pääsemiseks tuleb liaanide vahelt teed rajada. Räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", 20. osa: uusaasta Dominical, kus keeratakse dušikraane taevas mitu korda päevas

Reisijuhi videoblogijad võtsid uue aasta vastu Dominical, kuhu tehti väike retk Martinique´ilt. Laura kirjutab, kuidas aasta vahetus Kariibide odaval ja ilusal saarel.
Loe edasi...

Videoblogi "Kolmekesi paadis", 19. osa: jõulud Martinique´i palmide all panevad lume järgi igatsema

Vaatamata sellele, et jõuluõhtuks püütud mureen sai marinaadis hea ja kohalikel on poes ka verivorsti, tunnevad Atlandi ületanud rändurid kerget igatsust lumiste jõulude järele. Kirjutab Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 18. osa: jõuluostud palmi alt käivad järjekorra ja trügimiseta

Üle Atlandi Kariibidele purjetanud reisiseltskond on jõudnud Martinique´il täiesti tavalisse kohalikku metsa, kust saab korjata suure osa jõulusöömaaja toidukraamist. Kirjutab Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 17. osa: Martinique, siia me (esialgu) jääme!

Videoblogijad-maailmareisijad on jõudnud Kariibi mere saarele Martinique´ile. Paljutõotav koht pakub nii tasuta toitu kui seiklusi. Edasi räägib Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 16. osa: külma õlle asemel ootas ebola-kontroll

Atlandi ookeani ületamisele järgnenud kindlale maale astumine võttis jala tudisema küll, kuid saabujaid ei oodanud üldsegi mitte külm jook. Tehti hoopis ebola-kontroll. Kariibidele jõudmisest räägib Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 15. osa: keset Atlandit. Ookean nõuab aina uusi ohvreid

Eelmises osas jätsime lugeja täpselt keset Atlandi ookeani, kui Kariibidele jäi purjetada veel üle 1000 miili. Laura rääägib, mis juhtus teisel nädalal, kuni maa taas paistma hakkas. Kas närv pidas vastu?
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 14. osa: esimene nädal Atlandil, jamad purjega ja kodune kotlett

Roheneemesaartelt Kariibide ühe esimese saareni on vaja sõita merd 2500 meremiili ehk 14 päeva järjest, ilma et maad näeks. Laura kirjeldab esimest nädalat ja üleelamisi, mis keset üüratut vett tekivad.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 13. osa: Euroopa-poolne viimane maatükk ja tüütud rastamehed

Videoblogijad on seekordses osas trügimas end läbi viimase maanurga rastapatsidega "My-friend´idest", et alustada kahenädalast Atlandi-ületust. Kariibid juba sama hästi kui paistavad. Räägib Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 12. osa ja õppetund ookeanil: ära konsumeeri itaallase tuunikala!

Roheneemesaared on viimane võimalus kindlale maale astumiseks enne pikka Atlandi-ületust. Laura räägib, kuidas neil läks seni pikim veeületus koos itaallasest meeskonnakaaslasega.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 11. osa: tund enne väljasõitu Las Palmasest käib veel tõsine sahmimine

Las Palmasest saadeti jahid Roheneemesaarte poole pidulikult ja muusikaga, nii et mõnel võttis isegi silma märjaks. Tund enne lahkumist pakiti veel hoolega asju ja valmistuti viiepäevaseks merereisiks. Räägib Laura.
Loe edasi...

"Kolmekesi paadis", 10. osa: unistada ju võib! Vaatame üliluksuslikke jahte Las Palmases

Nagu Laura eelmises blogipostituses ütles, on nad praegu tegelikult juba teel üle Atlandi. Aga et ootamine liiga pikaks ei veniks, avaldame tagantjärgi veel mõned viimased hetked Euroopas.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 9. osa: Las Palmase pesumaja "Facebook"

Neid ridu lugedes on meie meresõitjad juba kuskil keset Atlandit. Enne ookeanile minekut aga saatsid nad mõned klipid Las Palmasest. Et ootamine liiga pikk ei oleks, avaldame need sel ajal, kui kestab kahenädalane ookeaniületus. Räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 8. osa: tõeliselt kuninglik vastuvõtt Portos

Merioni meeskond jättis Biskaia lahe selja taha suhteliselt muretult võrreldes hirmujuttudega, mida selle mere kohta räägiti. Ees ootas hoopis kuninglik vastuvõtt Portos. Kirjutab Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 7. osa: miks delfiinid Biskaia lahel helendavad?

Tallinnast Kariibidele suundunud Merion koos kolme põhiliikme ja külalismeremeestega on jõudnud Biskaia lahele. Aina sinisemast merest ja Perrieri pudeliga püütud kalast räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 6. osa: päevategevusi söögitegemisest delfiinide vaatluseni

Purjejaht Merion on jõudnud juba suure ookeani servale, mis tähendab, et enamus ajast tuleb kulgeda avamerel ja seiklusi jätkub vaid ahtrist vöörini. Igapäevastest tegemistest avamerel kirjutab Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 5. osa: kaks Eesti jahti tormisel Põhjamerel

Purjejaht Merioni teekond Kariibidele on lühenenud Kieli kanali võrra. Laura kirjutab, kuidas veel ühe eestlaste purjekaga koos tormisele Põhjamerele pöördutakse.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 4. osa: kümme tundi purjevabalt Kieli kanalis

30. septembril Piritalt merereisi Kariibidele alustanud Merion on jõudnud Kieli kanalisse. Nagu ikka leidub igas sadamas ka mõni teine eestlane. Kirjutab meeskonnaliige Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 3. osa: millised vaated! Droonilend Christianso kohal

Tallinnast soojadesse vetesse purjetav seltskond on praegu veel jahedavõitu Taanis. Laura kirjutab, kuidas nad sattusid pealtnäha inimtühjale Christiansole, kus kõik elanikud olid kirikus laulmas.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 2. osa: üksinda öiste tähtede all

Laura videoblogi teine osa viib meid üle Läänemere Gotlandile. Visby jahisadam on üsna tühi, nagu sügisel ikka, aga väljapuhkamiseks seda parem. Räägib Laura.
Loe edasi...

Videoblogi "kolmekesi paadis", 1. osa: jaht heiskas purjed ja võttis suuna Piritalt Kariibidele

Laura on Reisijuht.ee lugejale tuttav - aasta algusest matkas ta Aasias ja saatis sealt videoblogi. Seekord purjetab ta kolmekesi Tallinnast Kariibi merele ja kirjutab ka sellest kevadeni videoblogis.
Loe edasi...