Selle aasta põnevaim suverestoran avatakse Parkri saarel
Selle suve kõige omapärasem ja kahtlemata pöörasem pop-up restoran on Väike-Pakri saar, kus juba teist aastat kaetakse laud keset heinamaad ja toidukunsti nauditakse looduses.
Nelja püsielanikuga saarel polegi aastaringselt restorani väga ratsionaalne pidada, isegi selleks maja ehitada, nii et toidukunstnik ja kokk Kristel Nuume katab laua keset heinamaad, mis muudab mõnes mõttes restoraniks kogu saare. Sellele vabaõhurestoranile tehakse enne esimest käiku vana trak- toriga tiir peale ning kus viie käigulise õhtusöögi vahel saab ise veel lühemaid avastusretki teha.
Igal õhtusöögil on ise nägu, sest me- nüü kujuneb just sellel perioodil saada oleva tooraine ja loodusandide nägu.
Ühel õhtusöögil saab osaleda 11 – 14 või 22 – 25 inimest.
Toidukunsti maitsereis saarele maksab koos 5-käigulise õhtusöögi, paadisõiduga Kurkse-Väike-Pakri-Kurkse ja ekskursiooniga saarel 119 eurot inimese kohta.
Toidukunsti maitsereisile on võimalik minna järgmistel kuupäevadel: 28. mai (välja müüdud), 17. juuni, 18. juuni (välja müüdud), 30. juuni, 1. juuli, 2. juuli, 7. juuli, 8. juuli, 9. juuli, 21. juuli, 22.juuli, 23. juuli, 4. august, 5. august, 6. august.
Ürituse algus kõikidel kuupäevadel kell 16.00 Kurkse sadamast, tagasi Kurksesse jõutakse hiljemalt kell 21.00.
Broneerimiseks ja täiendava info saamiseks kirjuta:
toidukunst@gmail.com