Hilton Tallinn Parki tegevdirektori Daniel Habersatteri sõnul edenevad hotelli ehitus ja sisetööd plaanikohaselt. “Hetkel on meil väga tegus periood – kümned inimesed töötavad pidevalt selle nimel, et saaksime mai lõpus hotelli uksed avada ning see on põnev ja heas mõttes ärevustekitav,” lisas ta.

“On näha, et Hilton Tallinn Parki avamise lähenemine on tekitanud parajalt ootusärevust. Oleme värbamas kümneid hotellitöötajaid ning meie suureks rõõmuks on huvi Hiltoni hotellis tööle asuda suur. Samuti tunnevad mitmed sündmuste korraldajad huvi hotelli multifunktsionaalse konverentsikeskuse vastu. On selge, et Hilton Tallinn Park tõstab Tallinnas taset nii ürituse korraldamise paikade kui ka ajaveetmisvõimaluste seas,” lisas Habersatter.

Hilton Tallinn Park hotellis on 11 erinevat tüüpi tuba, alates klassikalistest, kuid modernse viimistlusega külalistubadest, kuni erakordsete sviitideni vaadetega Tallinna lahele. Kõige suursugusem on 180 m2 presidendisviit, mis on omasuguste seas Tallinna üks suurimaid. Sviidis on kontoriruum, söögituba kümnele inimesele, eraldi tuba riietumiseks ja jumestamiseks ning mullivann.

Baltikumi esimeses Hiltoni hotellis Hilton Tallinn Park on 202 tuba. Hotelli kaasaegseima tehnikaga varustatud konverentsikesksuses on 10 koosolekuteruumi ja Tallinna üks suurim ballisaal, mis mahutab ligi 520 inimest – kokku võib konverentsiruumides võõrustada ligikaudu 800 delegaati. Konverentsikeskus pakub sündmuste korraldajatele loendamatult võimalusi nii seminaride kui autoshowde läbiviimiseks. Hotelli külalised on oodatud nautima lõõgastavaid spa-teenuseid, jõusaali ja külastama kasiinot. Hilton Tallinn Parki restoran steakhouse The Able Butcher ja kohvik-baar Linnutee pakuvad nii kohalikele kui ka külalistel mitmekülgseid toiduelamusi. Hilton Tallinn Park asub Tallinna kesklinnas Politseipargi kõrval. Hotellist avanevad vaated Tallinna vanalinnale, kesklinnale ja Tallinna lahele.

8 fakti Hilton Tallinn Park hotellist:

· Hotellil on 12 korrust ja 202 tuba, millest 27 on sviidid

· 180-ruutmeetrine Presidendi sviit on üks suurimaid Tallinnas

· Hotelli kõrgeimail, 12ndal korrusel asub äriklassi lounge.

· Hotellis on kümme konverentsiruumi, jõusaal, Eforea Spa koos sisebasseiniga ning restoran koos baari ja terrassiga

· Olympic Casino avab hotellis 1500 ruutmeetrise Eesti esinduskasiino

· Hotelli arhitekt on Meelis Press

· Sisedisainilahenduse autor on Vertti Kivi

· Hilton Tallinn Parki ehitab AS Merko Ehitus Eesti