Fox News pani ekspertide abiga kokku nimekirja reeglitest, mida lennupileteid ostes alati järgima peaks.

1. Osta õigel päeval
Oled kindlasti kuulnud, et mõnel päeval on pileteid odavam osta kui teisel – ainus probleem on selles, et “odavalt reisimise eksperdid” ei suuda kuidagi üksmeelele jõuda, mis päev see siis on.

Kokkuvõte: Kui ühtegi kampaaniat pole käimas, siis osta lennupilet alati nädalavahetusel, mitte tööpäeval – nii on alati odavam.
Alati tasub minna leheküljele Kayak.com, kus otsingumootorisse oma sihtkoha sisestada saad ja seejärel ilmub vasakusse veergu ka väike kast, kus on näha hinnatrendid – selle järgi saad otsustada, kas osta kohe või oodata veel.

2. Lenda õigel päeval
Kuna enamus inimesi tahab või saab lennata ainult reedel või pühapäeval, siis on need arusaadavalt kõige kallimad päevad lendamiseks. Ka kellaajal on suur tähtsus. Mitte keegi ei taha lennata kell neli hommikul, aga ebamugava lennuajaga leppimine võib hulga raha kokku hoida. Ehkki vahel ei ole kümme eurot tõesti seda kella kahe ajal lennujaama tormamise piina väärt.

3. Kasuta õigeid lehekülgi
Ainult lennufirmade lehekülgedelt hindu vaadates ei näe te suurt pilti – vahel võib kolme ümberistumisega lend tulla hulga soodsam kui otselend.

Proovige selle asemel näiteks lehekülge Google Flights. See lubab otsida pileteid korraga mitmeks äralenu ja tagasilennu päevaks ja seega näha, mis päevl on parim hind. Või saab vaadata kalendrist konkreetse kuupäeva paiku toimuvate lendude hindu.

Enne ostmist tasuks vaadata ka lehekülge Airfare Watchdog, mis kogub kokku kõigi lennufirmade sooduspakkumised, kust võib leida hea diili, mida te muidu märganud ei olnud.