Enamik Tatrates asuvatest külalismajadest pakub väga head kvaliteeti ja talispordi nautimise võimalust, kuid need kolm hotelli tagavad teile unustamatu majutuse!

1. Hotel FIS- koduse õhkkonnaga hotell, kuhu on oodatud ka neljajalgsed sõbrad

Rahvusvahelise suusaföderatsiooni järgi nime saanud Hotel FIS on suurim hotell-spordikompleks Kõrg-Tatrates. Peale selle on 1346 meetri kõrgusel Štrbské pleso järve ääres asuv hotell piirkonna esimene koerasõbralik majutuskoht. Just kõrgus merepinnast ja imeline ümbritsev loodus teevad hiljuti ehitatud tervisekeskuse ainulaadseks.

Vaid mõne meetri kaugusel suusanõlvadest ning murdmaa- ja matkaradadest saab nautida mitmesuguseid tegevusi. Suusaharrastajatele on kindlasti meeltmööda eri raskusastmega nõlvad kogupikkusega 24 km- moodne köisraudtee ja tänapäevased mäetõstukid teevad puhkamise veelgi mõnusamaks. Muide, hotellis peatudes kasutage kindlasti võimalust proovida üht kõige lõbusamat Kõrg-Tatrate harrastust — öist kelgusõitu 2,6 km pikkusel rajal.



2. Starý Smokovec viib teid ajas tagasi

Starý Smokovec on neljatärnihotell suursuguse Lomnický štíti mäe kõrval. 1904. aastal asutatud majutuskoht pakub heal tasemel teenindust ajaloolises õhkkonnas ning selle 64 tuba, 11 sviiti ja väljaõppinud töötajad meeldivad kindlasti kõikidele puhkajatele.

Veetsite terve päeva suuskadel või mägedes matkates? Siis on õige aeg rõõmustada end hõrgutistega, mida pakutakse restorani Lefèvre Austria-Ungari stiilis erimenüüs. Suursugune sisekujundus loob erilise õhkkonna ja viib teid tagasi 1920. aastate Tšehhoslovakkiasse: istuge lihtsalt Castro kohviku stiilsesse tugitooli hiigelsuure kristall-lühtri all ja lõõgastuge praksuva kaminatule saatel. Hotelli teenuste kirsiks tordil on rahulikud hetked tervise- ja spaakeskuses Grand.

3. Grandhotel Praha- kõige tervendavam valik Kõrg-Tatrates

Tatranská Lomnicas asuv neljatärnihotell Grandhotel Praha on ehitatud imekenas juugendstiilis 1905. aastal. Hotell, mis on oma 106 heal tasemel toa ja 19 luksussviidiga üks suuremaid Kõrg-Tatrates, on lisaks suurepärane koht, kus imetleda loodust ja läheduses asuvaid lumiseid mäetippe.

Hotellis peatudes ei suuda keegi jätta nautimata ainulaadseid spaahoolitsusi, mille ravitoime põhineb looduses ja mägedes leiduvatel aaretel, nagu puud, taimed ja metsamarjad. Peale selle pakub kohalik tervisekeskus palju eri saunu, ülevooluga välibasseini, mullivanne ja suurt sisebasseini. Proovige kindlasti Prantsuse restorani menüüd — see sisaldab tervislikke ja maitsvaid hõrgutisi, mis on valmistatud parimast toorainest, tervistavatest ürtidest ning kohalikest loodustoodetest.

Jaga
Kommentaarid