Suusaareenid algajatele ja maailmaklassi proffidele

Jasná on kahtlemata üks paremaid suusakeskuseid Euroopas. Madal-Tatra kõrgeimal mäetipul on suusasõprade käsutuses 29 gondlit, pink- ja suusatõstukit, mis teenindavad tunnis 30 000 inimest. Ehkki kohalikke nõlvasid hindavad tipptasemel suusatajad, leiavad ka algajad koha, kus harjutada, nende päralt on 19 kilomeetrit nõlvasid.

Jasná suusakeskus

Iga hetk Liptovi piirkonnas on nauditav, kuid unustamatu kogemuse saamiseks külasta Liptovit märtsis, kui seal toimuvad suusatamise maailmakarikavõistlused. Kuulsa võistluse ajal võid näha mitte ainult maailma suusaeliidi parimaid sooritusi, vaid ka värvikat moesõud, suusatamisele järgnevaid pidusid, haaravat stardinumbrite loosi ning muud suurejoonelist meelelahutust.

Värskenda keha ja vaimu veeparkides

Liptovi piirkonda külastades ei pea kogu puhkust lumelaual või suuskadel veetma. Neid, kes igapäevaelu stressist ja muredest väsinud, ootab kaks veeparki. Üks neist, Gino Paradise Bešeňová hoiab enda käes mitmeid rekordeid - sealt leiad Slovakkia pikima veeliu ja 30-meetrise torni, kust avaneb panoraamiline vaade vapustavale Madal-Tatra ümbrusele. Ära jäta kasutamata võimalust nautida tervistavaid protseduure spaakompleksis Vital World, kus on 16 auru-, vee- ja massaaživanni koos saunadega

Ekstreemsemat tegevust leiab mitte ainult Slovakkia, vaid kogu Kesk-Euroopa suurimas veepargis Tatralandia. Adrenaliinisüst on garanteeritud — 29 toru ja liumäege! Tehislainetel sõites saab end tunda tõelise surfarina.

Veepark Tropical Paradise

Võib loetleda kümneid põhjusi, miks Liptovi piirkonda kindlasti külastada, kuid parem üks kord näha, kui sada korda kuulda. Hooaeg on alanud!

Jaga
Kommentaarid