Kolmekümnendat sünnipäeva tähistav laev läbis põhjaliku uuenduskuuri, mis sisaldas nii kajutite, restoranide kui ka ööklubi tänapäevasemaks muutmist.

Mariella dokis oleku ajal said rohkem kui sada kajutit uue kuue. Reisijad saavad nüüd broneerida ka uut tüüpi nn Comfort Class kajutit. Kokku on laeval 72 Comfort Class kajutit kaheinimesevoodi, teleri ja juhtmeta internetiühendusega. Kaasaegse ilme said ka kõik laeva luksuskajutid.

"Soodsad hinnad ja traditsioonilised narivoodiga kajutid ei ole enam paljudele laevareisijatele meeltmööda. Üha enam reisijaid soovib oma puhkusesse pisut luksust. Traditsioonilised laevareisi komponendid nagu pallimeri lastele ja Rootsi laua buffet´ on endiselt äärmiselt populaarsed, kuid kliendid on avatud ka uut tüüpi kogemustele," ütles Viking Line Soome tegevjuht Kaj Takolander.

Laevas avatakse ka uus söögikoht Plate, mida nimetatakse nn social dining tüüpi restoraniks. Selline restoran keskendub klientide omavahelisele sotsialiseerimisele tööstuslikult inspireeritud keskkonnas.

Uues Ocean Grilli restoranis valmistavad kokad grillitud roogasid avatud köögis otse klientide silme all.

Renoveerimise käigus suurenes ka Mariella konverentsikeskus. Lisaks olemasolevale 300 inimest mahutavale auditooriumile lisandus veel üks konverentsiruum, kus saavad 40 inimest nõu pidada. See ruum on merevaatega ning sisustatud Rootsi disaineri Alexander Lerviki loodud mööbliga.

430 külalist mahutav ööklubi Club Mar on uuenduste käigus saanud nii uue sisekujunduse kui ka uue helisüsteemi. Noorimatele reisijatele on mõeldud PS4 Lounge ja KIDS mängutuba.