Kirik on märkimisväärne sellepärast, et seal asub reliikvia, milles hoitakse osa Püha Valentini maistest jäänustest. Need kingiti Dublini jutlustaja John Spratt´ile peale tema tseremooniat Roomas 1835. aastal. See võib tunduda veidra kingitusena, kuid nagu näha, hinnatakse seda kõrgelt: reliikviat käiakse eriti aktiivselt külastamas veebruari keskel. Peale armuküsimuste on Püha Valentin ka mesinike pühak ning aitab nõrgemaid. Seega kui sul pole põhjust Püha Valentini just armuasjades külastada, võib olla ka muid põhjuseid, et seal ära käia.

See eelajalooline suurtest kividest laotud hauakamber asub Dublinist pisut eemal. Võrreldes teiste sarnaste hauakambritega ümbruskonnas on Four Knocks avalikkusele vähem tuntud. Seega on selle koha juures privaatsem atmosfäär ja vähem turiste. Kuna iirlased on väga praktilised inimesed, siis tavaline hüüatus "Seesam, avane!" suletud ukse taga ei toimi ja hauakambrisse pääsemiseks tuleb küsida lähedalasuvast majast võti ning jätta midagi oma külastuse ajaks pandiks. Pea meeles, et igavest puhkust pidavad hinged vajavad rahu ja ei salli häirimist, seega katsu seal käituda auväärsemalt kui Lara Croft või Indiana Jones.

Euroopa suurim mudelraudtee on nüüd hoiul Malahide´i külas, mis asub Dublinist põhja pool ja on lihtsalt ligipääsetav "päris" rongidega. Mudelraudtee on majutatud endisesse jahimajakesse, millel nimeks Casino. See ehitati 1920ndatel, raudtee aga kolis järk-järgult sisse 1988. aastaks, kui see avati avaliku väljapanekuna. Mudelraudtee annab võimaluse näha mõnesid Iiri tuntud maastikke ja raudteejaamu vähendatud kujul. Kui aga Fry ei paku nii suurt huvi, saab sealsamas külastada teisigi väärt kohti - näiteks Malahide´i lossi ja ja selle hästihooldatud ümbrust.

Kunagine viikingiküla on tänapäeval aktiivne kalasadam, kus võib paljutki ette võtta ja maitsta. Saab võtta väikese paadireisi lähedalasuvale Irelands Eye saarele, käia transpordimuuseumis, valida mõne jalgsimatkaraja neemel või kui ringitormamine huvi ei paku, lihtsalt puhata kai ääres ja nautida mõne kohaliku söögikoha meretoite. Vaata ka enda ette maha, sest läänekaile on graveeritud kuningas George IV jalajäljed.

See on hea koht kõigile James Joyce´i fännidele. Mitte ainult sellepärast, et seda mainiti kirjaniku kuulsaks saanud raamatus, vaid autoril endalgi meeldis seal tihti käia. Kui satud apteeki õigel ajal, võid näha ka Joyce´i raamatute avalikku ettelugemist. Kuigi koht saab iga aastaga turistidele aina tuntumaks, on Sweny’st endiselt võimalik osta traditsioonilist sidruniseepi, mis on käsitsi valmistatud. Romaani "Ulysses" ettelugemised toimuvad laupäevahommikuti, ja kui sa tõestad kohapeal, et oled tõeline Joyce´i ekspert, võidakse sind pärast kutsuda ka kohvile.