Väljastpoolt paistab SeV naistemantel, mille on disaininud Scottevest, nagu üks klassikaline mantel ikka. Kuid selle vööga mantli sisemusse on kavalalt ära peidetud 18 mahukat taskut, mis aitavad ära paigutada suure osa reisija kaasavõetavatest asjadest, ilma et peaks neid kohvrisse pakkima.

Taskutesse saab jätta mobiiltelefoni, digikaamera, tahvli, veepudeli, võtmed, passi, ID-kaardi, USB-lisaseadmed, kosmeetika ja mida kõike veel. Lisaks saab sügavates taskutes ka oma käsi hästi soojendada.

"Scottevesti mantlid mahutavad taskutesse sama palju, kui ühte keskmisse käekotti mahub ja see teeb reisimise tunduvalt mugavamaks," ütles firma kõneisik, lisades, et tõenäoliselt aitab see mantel ka oluliselt kokku hoida lennujaama pagasitasudelt.

Vee- ja määrdumiskindel polüestermantel on masinpestav ja laseb ka õhku hästi läbi. 150-dollarine riideese on saadaval kuues erinevas värvivalikus, sisaldades mitmeid uuenduslikke lahendusi, näiteks "kaaluhaldamise süsteemi", mis aitab tasakaalustada taskusse paigutatud asjade kaalu või "kehavõrku" (Personal Area Network ehk PAN), mis aitab juhtida näiteks taskus asuvast telefonist kõrvaklapiühenduse läbi kangasse paigutatud juhtmete kuhugi peale lähemal asuvasse kõrvaklapiväljundisse.

Diskreetsed suured taskud on veel varustatud lihtsalt avatavate tõmblukkudega ja magnetsulguritega, mis aitavad kandjal jääda vaatamata suurele laadungile siiski suhteliselt saledaks.

Telegraph Fashioni autor Bibby Sowray kirjeldas mantlit kui "üsna klassikalist ja silmatorkamatut".

"See jätab sinu kohvrite ja käekoti sisse rohkem ruumi riiete jaoks, mis on igal juhul hea asi. Ainuke probleem, mida ma selle mantli juures näen, on vormist välja minemine, kui taskutesse liiga palju asju kuhjatakse, nii et kandja hakkab siis välja nägema natuke kummaline," lisas ta.

Firma pakub valikut reisijasõbralikest riietest ka meestele: sealhulgas on tootenimekirjas vest nimega Q.U.E.S.T., millel on koguni 42 taskut - kõige rohkem selle firma toodetest.

145-dollarine vest sisaldab ka RFID-sgnaali blokeeringuga taskuid, kuhu saab jätta vastava tehnoloogiaga varustatud passi või muud dokumendid ja kaardid, et neid ei saaks eemalt lugeda. Lisaks on Q.U.E.S.T. vestid varustatud "taskuvarga vastase garantiiga", mis tähendab, et kasutajad võivad nõuda kuni 1000-dollarist hüvitist, kui taskuvargad neilt midagi taskutest pihta on pannud.

Juba on nähtud ka mitmeid kuulsusi vesti kandmas - näiteks Hollywoodi näitlejad Dustin Hoffman ja Matthew McConaughey.

Scottevesti mantlid ja vestid pole esimesed sedasorti pagasi kaasaskandmise rõivad. 2011. aastal tuli välja toode nimega Rufus Roo - vest, mis on valmistatud kergest nailonist ja mõeldud asjade kandmiseks lennukis. Selle mõtles välja reisija ning ärikonsultant Andrew Gaule, keda olid ära tüüdanud pidevad pagasitasude suurenemised.

"Märkasin, kuidas inimesed lennujaamas rahast tühjendati nende liigsete pagasikilode pärast," ütles Gaule, "samas aga ei kaalu keegi reisijate seljas olevaid riideid. Tegime vesti väga suurte käeaukudega, nii et seda saaks tõmmata teistele üleriiete peale. Mis siis, et välimus jääb veidi kummaline. hea on aga see, et käed jäävad vabaks. Inimesed ostavad neid ka festivalidele minekuks või jalgrattasõiduks."