Teated prussakatest, lutikatest, imelikest lõhnadest ja isegi mõrvast 1999. aastal on aidanud Carteri hotellil TripAdvisori "räpaseima hotelli" tiitli võita juba kolmel korral.

Kuid peale endise omaniku surma on otsustanud aasta tagasi vahetunud uus juhtkond ehitusjärelvalve poolt avastatud rikkumised kõrvaldada, ostis juba tubadesse uue IKEA mööbli ning pani kogu majutusasutuse müüki.

Carteri suurim väärtus on selle hotelli asukoht: 250 Westi ja 43nda nurgal on ta väga lähedal Times Square´ile ja seega ka New Yorgi teatritele. New York Timesi andmetel on peale kõpitsemist hotelli täituvus 74 protsenti ja ka rahulolu ööbimisega on TripAdvisori arvustajate seas tõusnud 73,6 protsendini.

Carter on aga nimetatud "räpaseimaks hotelliks" 2006., 2008. ja 2009. aastal. TripAdvisor praegu enam seda hoiatavat auhinda välja ei anna.

1999. aastal kirjutas Wall Street Journal, et üks hotelliametnik tappis hotelli retseptsioonis kaastöötaja ning veel üks laip leiti mõned aastad hiljem ühest numbritoast voodi alt.

John J. Cruz hotelli administratsioonist ütles New York Timesile, et selles hotellis polnud tulekustuteid vahetatud 1970ndatest, avariiväljapääsu märgid ei põlenud, 24-korruselise hoone liftid olid tihti rikkis või suletud, kuna ei ole edukalt läbinud tehnilist kontrolli. Külastajate voodites kasutati haiglatest saadud mahakantud voodilinu ning hotelliteenindajad koristasid ruume vaid iga kolme päeva tagant.

"Me pakume hea hinnaga puhtaid ruume," ütles Cruz, "meil pole kalleid kivipõrandaid, lühtreid ja snoobe uksehoidjaid. Putukatõrjujad aga käivad tõrjet tegemas ja tube kontrollimas iga nädal."

Carter (carterhotel.com) on praegu New Yorgi hotellide edetabelis 361. kohal 446-st, keskmine hinne ööbimise eest on 2,5 punkti viiest võimalikust. Viimased arvustused kiidavad öömaja head asukohta ja soodsat hinda.

Hotell on praegu müügis ligikaudu 120 miljoni eurose hinnaga.