Peale Penangi peatust ootas meid ees paaritunnine lend Malaisiast Tai pealinna Bangkokki. Meie reis hakkab lõpule lähenema ja Aasia viimane peatus ongi Bangkokis. Aga enne vaatame veel Tais natuke ringi, kui kohvrid tagasilennuks pakime. Päris reisi lõpus teeme Bangkokis pikema peatuse, praegu aga suundusime peale üht ööd kohe edasi Pattayasse. Bussisõit sinna kestab kolm tundi ja pilet maksis 125 THB (2,8 eurot).

Pattaya on seksturistide paradiis. Kui väljas on valge ja päike sillerdab muretult, tundub kõik nii tagasihoidlik ja süütu. Aga niipea, kui päike loojub ja hakkab hämaraks minema, muutub linn nagu mingiks teiseks planeediks, kus algab isemoodi patuelu.

Terve Pattaya kubiseb siis õnnelikest vanadest meestest ja vahepeal tundub, nagu olekski kuhugi vanakodusse ära eksinud. Loomulikult on siin ka noori inimesi, aga tooni annavad vanemad härrad.

Õhtul rannapromenaadil jalutades võib näha, kuidas iga meetri tagant seisab kõnniteel mõni üleslöödud Aasia neid ja ootab endale kaaslast. Täiesti avalikult küsivad vanemad härrad neidudelt "how much" ja siis hakkavad häbitult sealsamas hinda kauplema. Häbeneda pole siin midagi, sest nii need asjad Pattayas käivadki igal ööl.

Ka meil juhtus üks naljaks lugu, kui kõndisime Margusega rannapromenaadil ja jäime sinna korraks seisma. Margus läks meile jooki tooma üle tee poest ja siis muidugi see juhtuski: seisin seal üksi ja vaatasin mere poole, kui järsku kuulsin hindu aksendiga meest ütlemas mulle "hello". Teadagi, ümber pöörates küsis ta kohe "how much". Hakkasin kõvasti naerma, mis pani ta kohmetuma ja tekitas segadust. Ütlesin talle, et ootan oma kaaslast ja olen hoopis turist. Siis hakkas vanahärral veidi piinlik ja hakkas kiirelt vabandama, et siin pidavat liikuma väga palju vene prostituute ja ma ei tohiks siin niimoodi üksi seista, sest rannapromenaad ongi prostituutide koht.

Kuid päris niisama ta asja ei jätnud ja küsis lõpetuseks igaks juhuks, et äkki ma ikkagi sooviks temaga näiteks õhtusöögile minna.

Peale seda viimast ettepanekut oli Margus juba minu kõrval tagasi ja võrgutajal hakkas äraminekuga kiire.

Tegelikult on siin igal pool riskantne üksi seista, sest prostituute jagub igale nurgale ja tänavale. Vähemalt saime seekord kõvasti naerda.

Pattaya üks põhilisi vaatamisväärsusi on kindlasti öine nn Walking Street, sest seal näeb tõesti uskumatuid asju. Sattusime peale ühe vene võttegrupi filmiklipi filmimisele:

Loomulikult asub seal ka palju Go-Go baare ja ööklubisid. Ei hakka parem rääkima, mis kõik nendes siseruumides toimub, see on kohati lihtsalt ebareaalne, mida inimesed soovivad läbi elada. Kui sulle keegi tänaval pakub "ping-pong show´d" vaatamina minna, siis ei maksa loota, et kutsutakse süütule lauatennisele. Ping-pongist on asi kaugel, seal mängitakse ikka hoopis teiste vahenditega.

Pattaya on väga populaarne kuurort venelaste seas ja kuna kohalikud on siin vene turistidega harjunud, siis pursivad nad ka vene keelt rääkida. Loomulikult ei puudu venekeelsete siltidega poed, restoranid, massaažisalongid jne.

Veetsime Pattayal kaks päeva. Esimene päev on tõesti põnev, kui kõnnid põhimõtteliselt suu ammuli ja jälgid kogu seda seda show´d, mis ümberringi toimub. Aga teisel päeval hakkad sellest kõigest vaikselt väsima... aga eks oleneb inimesest muidugi.

Tai tüdrukud

Võib-olla olete kuulnud sellist lauset, et Tai kõige ilusamad tüdrukud on mehed. Ja nii ongi, sest siin liigub väga palju nn
ladyboy´
sid ehk
. Tuleb tunnistada, et mõned neist on nii ilusad, et tõesti on raske uskuda, et tegelikult on tegemist meestega. Iluoperatsioonid on teinud oma töö.

Hinnad Pattayal

Võib öelda, et selles öises show- ja seksiparadiisis on hinnad soodsad. Näiteks hotell kahele maksis vaid 1000 THB-d (22,4 eurot).

Tai viisa

Väga mõnus oli seekord passikontrollist lihtsalt läbi kõndida,sest alates 2014. aasta algusest on Eesti kodanikele Taisse sisenemine viisavaba.