Damaskusest plaanitakse esialgu lennata teistesse Lähis-Ida sihtkohtadesse. Kinda soovib teenindada peamiselt Süüria reisijaid, aga ka Pärsia lahe riike. Tegutsemisluba on juba olemas. Kinda Airlines on seega teine lennukompanii seni tegutseva Syrian Airi järel.

Siiski lubasid lennufirma juhid Bloombergile antud intervjuus, et jälgivad Damaskuses olukorda ja alustavad lende alles siis, kui turistide jaoks on olukord turvaline.

Praegu käivad Šveitsis Montreux´s president Bashar al-Assadi valitsuse rahukõnelused opositsiooniga. 2011. aastast kestnud konfliktis on hukkunud juba 100 tuhat inimest ja 2 miljonit elanikku on ÜRO andmetel maalt lahkunud.

Kinda Airlniesi esimesed sihtkohad on Amman Jordanis, naaberriigi Liibanoni pealinn Beirut, Dubai ja Sharjah Araabia Ühendemiraatides.

Lennukiparki plaanitakse soetada Boeing 737-400 ja Airbus A320 lennukeid.

21,9 miljoni elanikuga Süüria peamised vaatamisväärsused on Damaskuse iidne vanalinn, Umayyadi mošee Damaskuses, Rooma-aegse Palmyra varemed, maailma suurimad noriad (vesirattad) Hamas, Aleppo, Deir-az-Zuri kõrbelinn jm.

Praegu soovitatakse turistidel Süüriasse mitte reisida.