Müük algab Eesti aja järgi kolmapäeva südaöösel ja pileteid saab osta lennufirma kodulehelt. Pakkumine kehtib kuni 22. septembrini ning selle raames on kõikidel airBalticu sihtkohtadel viis fikseeritud hinda - 22, 33, 44, 66 ja 88 eurot, teatas Läti lennufirma.

Soodusmüüki tulevad piletid hõlmavad endast perioodi alates 1. novembrist 2024 kuni 31. augustini 2025.

Ehkki GRABOUT nime all tuntavat kampaaniat on airBaltic teinud ka varem, tehakse sel korral esmakordselt pakkumisi ka äriklassi (Business Light) piletitele. Äriklassi reisijad saavad nautida eelisjärjekorras registreerimist ja pardaleminekut, koha esimeses viies istmereas, kolmekäigulist toidu, piiramatult jooke ja kiiremat lennukilt lahkumist maandumisel.

airBaltic teatas hiljuti plaanist käivitada Tallinnast viis uut sihtkohta – Barcelona (Hispaania), Hamburg (Saksamaa), Palma de Mallorca (Hispaania), Reykjavik (Island) ja Tirana (Albaania).

Lisaks plaanib Läti lennufirma käivitada Riiast uued otselennud Cluj-Napocasse (Rumeenia), Mykonosesse (Kreeka), Rzeszowisse (Poola) ja Stavangeri (Norra). „Uute sihtkohtade lennuajad on kohandatud airBalticu Riia ja Tallinna vahelise lennuga, tagades sujuva ühenduse,“ teatas airBaltic.

Kokku lendab airBaltic enam kui 80 sihtkohta üle Euroopa. Selle aasta populaarseimate sihtkohtade hulgas on lennukompanii teatel olnud Pariis, Rooma, Milano, Dubai, Viin, Lissabon, Tenerife ja Kopenhaagen.