Tallinna lennujaama juhatuse liikme Eero Pärgmäe sõnul on lennujaamal väga hea meel airBalticu uute liinide ja lisasageduste üle Tallinnas. „Augustis teenindas airBaltic Tallinna lennujaamas üle 100 000 reisija, sellist numbrit pole ükski lennufirma meil veel kunagi saavutanud ja julgen väita, et eestimaalased on airBalticuga Tallinnas väga rahul,“ rääkis Pärgmäe.

„Oleme tänulikud oma kohalikele ja rahvusvahelistele koostööpartneritele nende toetuse eest airBalticu kasvule aastate jooksul ning loodame eduka koostöö jätkumist ka tulevikus,“ lisas ka airBalticu president ja juhatuse esimees Martin Gauss.

Kõige odavam uus otselend on Albaaniasse.

Lennud Tallinna ja Palma de Mallorca vahel toimusid sel suvehooajal lühikest aega Pop-Up-lendudena. Kuna nõudlus sellele suunale on aga suurenenud, on lennufirma otsustanud pakkuda seda kogu järgmise suvehooaja jooksul.

Lisaks sellele plaanib airBaltic käivitada Riiast otselende Cluj-Napocasse (Rumeenia), Mykonosele (Kreeka), Rzeszówi (Poola) ja Stavangeri (Norra). Lendude toimumisajad on ajastatud arvestades TallinnRiia lennuaegadega, et tagada Eesti reisijatele sujuvad ümberistumised nii teel sihtkohta kui ka tagasi Tallinnasse.